Seminar - Social Media Seminar

Horst
€ 250,00
Sociaal Kapitaal
Meer informatie

Social Media Seminar

Is je bedrijf actief op social media, maar hebben jij en jouw collega’s het idee dat het bedrijf nog niet alle kansen benut? Sociaal Kapitaal organiseert Social Seminars als een Facebook seminar, Instagram seminar en LinkedIn seminar, om bedrijven wegwijs te maken in de wereld van social media. Wij bespreken tijdens een presentatie op locatie enkele tijd- en kostenbesparende functionaliteiten van social media en geven nuttige tips met betrekking tot een succesvolle marketing op social media. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

 • De opkomst van social media; de verschuiving van eenzijdige communicatie naar interactie met je klant. Hoe ga je hier als bedrijf op een goede manier mee om? 
 • Social media en marketing; hoe zet je zakelijke social media pagina’s doelgericht in voor jouw bedrijf?
 • Privacy en interne bewustwording; social media marketing vraagt vaak om een het naar buiten brengen van een persoonlijk verhaal. Hoe ga je als bedrijf om met de privacy van je werknemers en welke rol kunnen zijn spelen in het verbeteren van je social media strategie?

 
Onze Social Media Seminars worden op maat gemaakt

Wij passen onze seminar aan op de wensen van jouw bedrijf en de reeds aanwezige kennis op het gebied van social media. Ben je nog onbekend met het voeren van marketing op social media, dan zorgt Sociaal Kapitaal voor een aangename ontmoeting, waarbij de kracht van deze marketingvorm wordt toegelicht. Is je bedrijf al actief op social media, dan kunnen wij je aan de hand van tips en het tonen van (verborgen) functies verder helpen, zodat je nog efficiënter te werk kunt gaan op de verschillende social media.
 

Seminars voor groepen

Het is ook mogelijk om seminars te geven aan een grotere groep mensen. Denk bijvoorbeeld aan een seminar waarin je de collega’s betrekt die binnen het bedrijf een grote rol spelen op het gebied van marketing óf aan een groep van ondernemers die allen graag meer te weten komen over alle mogelijkheden op social media. 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Monique Boekema
  Monique Boekema

  Ondanks de korte samenwerking hebben we al meteen een vertrouwd gevoel en een sparringpartner in Geert gevonden. Hij luistert goed naar onze wensen en neemt deze steeds mee in het werk dat hij levert. Zijn manier van benadering is erg prettig en onze eerlijke feedback wordt ook sportief en positief opgepakt. We willen Geert en het team bij Sociaal Kapitaal graag aanbevelen aan onze kennissen, collega’s en andere ondernemers.

  Nuttige Recensie 2

Sociaal Kapitaal Aanraden

 • Lid sinds november 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard