Coaching - Heb ik een burnout?

AMSTERDAM
€ 99,00
BRN-OUT
Meer informatie

Heb je last van vermoeidheid en stressklachten? Nemen jouw resultaten af ondanks je inzet? Slaap je steeds slechter? Misschien loop je wel tegen een burn-out aan. 

Als ondernemer gaat ziekte verzuim ten koste van de eigen portemonee. Veel ondernemers werken daarom vaak door tijdens ziekte. Met een verkoudheid kan dit prima, maar met burn-out klachten is het zaak om dingen echt te veranderen. Op dezelfde manier doorgaan kan leiden tot langdurige uitval waarbij werken niet meer mogelijk is. De vraag is of je je dat kan veroorloven.

BRN-OUT is gespecialiseerd in burn-out behandeling en preventie met een team psychologen, coaches en running therapeuten. Wij zijn zelf ondernemers en hebben ervaring opgedaan in het (internationale) bedrijfsleven. Hierdoor kunnen we ons verplaatsen in het spanningsveld waar de ondernemer in opereert en dit ook meenemen in de begeleiding. 

Het gesprek duurt anderhalf uur waarin je jouw verhaal kan vertellen en vragen kan stellen. We spreken af op een lokatie bij ons in Amsterdam, Amersfoort of Den Haag. Als we bij jou afspreken dan vragen we een vergoeding van de reiskosten. 

We nemen officiele testen af die psychiaters en GGZ instellingen ook gebruiken. Op basis van het gesprek en de uitslagen op de testen ontvang je een beknopt rapport van één van onze psychologen waarin wij aan kunnen geven of je wel of niet een burn-out hebt. 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

  • Twee tevreden klanten gespoken
  • Werk ziet er goed uit
  • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
  • Face to face ging super
  • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (0)

    Dit product is nieuw en heeft nog geen reviews ontvangen.

BRN-OUT Aanraden

  • Lid sinds november 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard