Website Premium - Website Premium & 'Google Ready'

Utrecht
€ 1.750,00
Snugger
Meer informatie

Bij Snugger een website laten maken betekent het maximaliseren van jouw online impact. Snugger combineert zoekmachine optimalisatie (SEO) met strak en uniek webdesign. Je website vormt het centrale punt van je online presentatie, dit moet toch kloppen?

Premium pakket

In dit premium pakket zit ruimte voor een uitgereide website. 10+ pagina's worden gedesigned en deze kunnen ook vermeerderd worden, dit alles in overleg. Er is tevens meer ruimte voor het vindbaar maken van de website in Google, dit door het ver optimaliseren van alle on-site content.

Uniek webdesign

Snugger is gespecialiseerd in webdesign. Je website is je visitekaartje. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons op. Na het zien van je website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van wat jouw bedrijf doet. De kunst van ons vak is om de identiteit van het bedrijf te vertalen in een website. Snugger combineert het gebruiksvriendelijke WordPress CMS met een premium webdesign, vanuit hier ontwikkelen we unieke websites die na oplevering simpel te beheren zijn.

Vindbaar in Google

Een strak gedesignde website is 1, het vindbaar worden in Google is 2. Vindbaarheid in Google hangt van veel factoren af. Enerzijds heeft dit te maken met factoren op de website zelf (on-site factoren) en anderzijds met factoren buiten de website (off-site factoren). Elke website die Snugger ontwikkelt is ‘Google Ready’. Dit houdt in dat alle on-site factoren verwerkt worden tijdens de ontwikkeling van de website.

 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Judy van Veldhuisen
  Judy van Veldhuisen

  Bram van wijzijnsnugger.nl zou ik zeker aanbevelen bij andere ondernemers, hij is heel goed in de communicatie; duidelijk en behulpzaam. Ook in de omgang vind ik het prettig met hem samenwerken. Het is een sociaal persoon die zijn kwaliteiten goed benut in zijn werk. Hij luistert goed naar wat de klant wil en kan goed aansluiten op de behoeften van de klant. Hij levert kwaliteit en is ook pas tevreden als de klant dit ook is:)

  Nuttige Recensie 0

Snugger Aanraden

 • Lid sinds december 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard