Brievenbaas - Schrijf een ijzersterke sollicitatiebrief

Heemstede
€ 60,00
Irene Campfens
Meer informatie

Wil jij aangenomen worden? Je krijgt een-op-een service en hebt binnen no time de allerbeste sollicitatiebrief én die droombaan te pakken. Met Brievenbaas - Schrijf een ijzersterke sollicitatiebrief (her)schrijf ik jouw sollicitatiebrief, geef ik tips and tricks, ik leg je uit wat je wel en vooral wat je beter niet over jezelf vertelt. Ook let ik op logische verhaalopbouw en indeling en scan ik op spelling en zinsbouw. Met het eindresultaat verkoop jij jezelf op een trotse en eerlijke manier.

Deze dienst is ideaal voor mensen die (her)starten op de arbeidsmarkt, een carrièreswitch of nieuwe baan ambiëren. Met een scherp oog voor (vertrouwen in) jouw eigen kennis en kunde, leid ik jou door het oerwoud van effectief argumenteren en succesvol overtuigen. Ik geef je persoonlijk advies en bruikbare tips. Zo kun jij het de volgende keer zelf! 

Bij voldoende animo (minimaal 6 personen) is deze dienst ook in workshopvorm af te nemen. Iets minder persoonlijke aandacht, evenveel bruikbare tips. De workshop wordt gegeven in Haarlem of incompany, duurt 2.5 uur, groepsgrootte maximaal 10 deelnemers, kosten €47.50 exclusief btw per persoon. 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Suzanne Meijer
  Suzanne Meijer

  We zijn hier bij Spredle enorm fan van Irene Campfens. Ze werkt erg snel, en neemt het initiatief naar klanten toe. De klant is vaak erg tevreden over haar teksten en de omgang tijdens het interview. Ik zal haar zeker aanbevelen aan andere ondernemers.

  Nuttige Recensie 0

Irene Campfens Aanraden

 • Lid sinds december 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
1 persoon heeft dit product bewaard