Prestatiecoaching traject - Topondernemers beter laten presteren

Amsterdam en Utrecht
€ 1.650,00
Emotiplus
Meer informatie

Emoties bepalen jouw gedrag, en daarmee beïnvloeden ze je prestaties.

Wanneer jij tijdens je werk een moment hebt dat jij op de top van jouw kunnen moet presteren, nemen jouw emoties een deel van deze prestatie voor haar rekening. Je hebt misschien wel een idee welke emoties dat voor jou zijn, en doet er onbewust al iets aan om je beter te voelen, maar een duidelijk overzicht en een manier om dit structureel aan te pakken ontbreekt. 

In een traject van 22 weken leren wij jou voor te bereiden op belangrijke prestatiemomenten. In deze 22 weken hebben we 8 coachingsessies, hierin maken we een persoonlijk emotie-profiel voor jou aan waar je gemakkelijk kan aflezen welke emoties je moet voelen om goed te presteren, en met welke intensiteit je deze emoties moet voelen. Dit profiel is voor iedere persoon anders, het is jouw emotionele vingerafdruk. Naast het fysieke contact zorgen we altijd online voor een terugkoppeling, en we zullen na elk prestatiemoment jouw profiel updaten.

We leren je te achterhalen waar bepaalde emoties vandaan komen en hoe je die kan inzetten om voor jou te laten werken, in plaats van dat ze in de weg zitten. Daarnaast leer je een techniek waarmee je direct jouw emoties kan aansturen. 

Na een aantal weken testen is je profiel af en kunnen we gaan beginnen met het sturen van je emoties. Vlak voor een moment dat je moet presteren, geef je aan hoe je je voelt. Dit vergelijken we met jouw emotionele vingerafdruk, waar we kunnen zien hoe jij je zou moeten voelen. Vervolgens pas je je emoties aan zodat je de kans groter maakt dat je jouw optimale prestatie kan leveren. 

 

Deze technieken komen uit de sport- en prestatiepsychologie en zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Wij werken als sport- en prestatiepsychologen doorgaans met topsporters, maar de bedrijfswereld moet net zo goed topprestaties afleveren. Door de bedrijfswereld te benaderen als topsport kunnen al deze technieken overgedragen worden zodat iedereen zijn peak performance kan halen!

 

Na het traject heb je...

...een uitgebreid gevalideerd persoonlijk emotie-profiel.

...verschillende wetenschappelijke emotie-regulatie technieken aangeleerd.

...meer inzicht in jouw emotionele belevingswereld.

...meer zicht op wat jouw prestaties beïnvloedt.

...een product waarmee je in de toekomst jouw prestatie kan blijven verbeteren. 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (2)

 • Sjoerd Raaymakers
  Sjoerd Raaymakers

  Vincent en ik zitten op dit moment nog in een traject waarbij hij mij helpt om mijn prestatie te verbeteren op het podium. Ik ben artiest en treed op, dus mijn prestatie op het podium is erg belangrijk. De samenwerking met Vincent vind ik erg fijn lopen. Hij weet heel goed wat hij doet en waar hij mee bezig is, weet alles af van zijn technieken en kan altijd alle vragen beantwoorden die ik heb. Hij durft dingen uit te proberen (omdat niet bij iedereen exact dezelfde manieren werken natuurlijk), maar kan ook heel goed omschakelen naar een andere tactiek als hij merkt dat iets bij mij niet past. Hij stelt veel vragen waardoor het traject dat ik met hem doorloop volledig aansluit bij mijn competenties, werkgebied, mogelijkheden, visies en toekomstbeelden. Hij denkt met me mee en is altijd bereikbaar. Ik vind Vincent ook erg betrokken: de momenten dat ik belangrijke optredens heb zet hij in zijn eigen agenda, zodat hij me op die dag zelf de benodigde vragenlijsten kan sturen en beschikbaar is voor vragen die ik op dat moment zou kunnen hebben. Vincent leert je om anders tegen bepaalde prestaties aan te kijken, waardoor het heel gauw voelt alsof je je prestatie zelf meer in de hand hebt (wat natuurlijk ook echt zo is met de vaardigheden die hij je aanleert). Hij richt zich vooral op sportcoaching, maar ook in vakgebieden waarbij je op andere manieren mentaal en fysiek goed moet presteren (public speaking, performing arts) is een traject met Vincent erg nuttig en zou ik het zeker aanraden.

  Nuttige Recensie 0
 • Daniel Wieser
  Daniel Wieser

  Gedurende een periode van een aantal maanden heb ik samengewerkt met Dhr. Siderius. Een van de sterkste punten van Vincent is dat ik bij elke sessie het gevoel kreeg dat ik centraal stond. Het feit dat die anderhalf tot twee uur puur draaiden om Daniel en hoe mijn prestatie verbeterd kon worden. Alle input die ik gaf was persoonlijk en hier werd een duidelijke visuele representatie van gemaakt welke makkelijk te behappen was wanneer mijn verwerkte input retour kwam. Ikzelf ben een erg visueel ingesteld persoon dus dit maakte het allemaal nog net wat makkelijker. Hiernaast merkte ik al na twee sessies een vooruitgang bij mijzelf en kon ik duidelijker identificeren waar mijn persoonlijke knelpunten lagen die mijn prestatie deden stagneren. Na hierna over te hebben gesproken met Vincent hebben we samen naar een passende oplossing gezocht en deze uiteindelijk gevonden waardoor de moeilijkheden aangepakt konden worden en hier kracht uit geput kon worden. Helaas moest ik de samenwerking met Vincent beëindigen wegens persoonlijke omstandigheden maar de oefeningen die ik heb meegekregen en heb geleerd tijdens de sessies zijn mij tot op de dag van vandaag nog zeer kostbaar en probeer ik nog steeds toe te passen op allerlei aspecten in het leven. Een zeer tevreden klant, Daniel Wieser

  Nuttige Recensie 0

Emotiplus Aanraden

 • Lid sinds december 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard