identiteit - logo en huisstijl handboek

Amsterdam
€ 2.000,00
STUDIOIVO
Meer informatie

Huisstijl ontwerp, de identiteit van je bedrijf. Met een goede huisstijl bent u altijd herkenbaar. Uw publicaties vormen een eenheid als de vormgeving in overeenstemming is met de huisstijl. Herkenbaarheid is van groot belang in de moderne media. Zonder heldere uitstraling of “gezicht” komt een onderneming niet goed over en kunnen mensen zich niet identificeren met uw bedrijf of dienst. Studioivo is ervaren in het ontwerpen van corporate identity die er voor zorgt dat het gezicht van een onderneming grafisch wordt vertaald naar een passende en professionele bedrijfsidentiteit.

Wat gaan we voor u doen? Tijdens het ontmoetingsgesprek bekijken we samen wat u nodig heeft. Vervolgens gaan wij aan slag met het maken van een eerste opzet. Bij het tweede overleg presenteren we diverse moodboards waarin het schetsconcept aan u wordt gepresenteerd. Hierop komt feedback van u en daarmee gaan we de tweede ontwerpfase in. Tijdens de derde ontmoeting presenteren we het definitieve ontwerp. Dit proces neemt zo'n vier dagen in beslag.

Vanuit dit ontwerp wordt een huisstijlhandboek ontwikkeld. Denk hierbij aan richtlijnen voor logogebruik, kleurwaarden, fotografie / illustratiegebruik en typografie. De exacte inhoud van dit boek wordt in overleg met u bepaald. Met dit handboek onder de arm kunnen we samen divers drukwerkmateriaal en andere mooie digitale producten ontwikkelen. 

 

 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (2)

 • Astrid van de Weerd
  Astrid van de Weerd

  Ivo werkt snel en precies, levert aan wat je hem vraagt. Goede design skills. Duidelijk en transparant in kosten. Fijn om mee samen te werken!

  Nuttige Recensie 0
 • Mara Blikslager
  Mara Blikslager

  Ivo heeft ons geholpen met het ontwikkelen van een logo en de huisstijl voor onze tandartspraktijk. Ivo is iemand die goed luistert, je echt wil leren kennen en je enorm betrekt bij het gehele proces. Daarnaast is het ook nog eens een hele leuke man, met wie samenwerken een feest is. Wij zullen Ivo in de toekomst zeker vaker inhuren.

  Nuttige Recensie 0

STUDIOIVO Aanraden

 • Lid sinds december 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
1 persoon heeft dit product bewaard