Social Media - Vernieuwde Social Media look

Ridderkerk
€ 50,00
RSMourik
Meer informatie

Als bedrijf wil je natuurlijk indruk maken op je (toekomstige) klanten. Maar hoe doe je dat? Wat is interessant? Wat is een eye-catcher?

Hierbij help ik jou om je social media naar een hoger niveau te tillen. Dit ontwerp past bij jou en je bedrijf en laat zien wat je waard bent!

Geen saaie witte of zwarte balk meer, maar gewoon een ontwerp waar je trots op bent en durft te laten zien!

 

Het proces

Kennismaking: Het begint met leren kennen van elkaar. Niet alleen wil ik jou leren kennen, maar ook wil ik weten hoe jou bedrijf opereert en waar jij precies naar op zoek bent.
Tijdens deze meeting worden er waarschijnlijk veel ideeën geopperd en aan het eind van de dag hebben wij samen 3 schetsen/concepten getekend waar jij tevreden over bent. 

Uitwerkingsfase: Na onze succesvolle meeting ga ik aan de slag en werk ik de bovengenoemde concepten uit. Zodra de eerste versies afgerond zijn, Maak ik hier een kleine presentatie van door middel van mock ups, zodat je een goed idee krijgt hoe ze er in het echt uit kunnen gaan zien.
Deze stuur ik naar je toe en kan je hier feedback over geven. Natuurlijk kan je hier ook nog genoeg verandering aanbrengen als je zou willen. 

Oplevering: Nadat je helemaal tevreden bent met het ontwerp, stuur ik deze allemaal digitaal naar je op. Zowel in .JPG als in PDF (de presentatie). De opgeleverde afbeeldingen zullen van goede kwalitiet zijn en kunnen eenvoudig gebruikt worden, op welke online platform dan ook.

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (2)

 • Maret Grandia
  Maret Grandia

  Korfbalvereniging KCR uit Ridderkerk wilde op een ludieke manier aandacht vragen om op onze vereniging te stemmen in het kader van de Rabo Clubkas Campagne. Ruben Mourik heeft voor KCR een poster ontworpen. Na het eerste concept heeft hij op ons verzoek nog wat aangepast, en heeft goed tot uitdrukking gebracht wat wij kenbaar wilden maken. Kortom, het was prettig met hem samenwerken en hij heeft goed geluisterd naar wat wij als "klant" wilden.

  Nuttige Recensie 2
 • Paolo den Hartog
  Paolo den Hartog

  Ik heb niet heel lang met Ruben samengewerkt, maar ik kan positief oordelen over de tijd dat dit gebeurde. Hij was creatief en toonde initiatief, kwam met leuke designs en gaf ons voor alle templates meerdere opties. Als we iets aangepast wilden, kregen we vaak snel een reactie en werd dit doorgevoerd. Hij hield in de designs die hij voor ons maakte veel rekening met de clubkleuren, het enige verwijt dat ik hem kan maken was dat dit voor een deel ten koste ging van de huisstijl, al deed hij hier wel water bij de wijn zodat zijn en onze stijl dichter naar elkaar groeiden.

  Nuttige Recensie 1
Kwaliteit geverifieerd

RSMourik Aanraden

 • Lid sinds november 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard