Doelgroeponderzoek klantenloyaliteit - Onderzoek loyaliteit van doelgroep

Rotterdam
€ 2.500,00
GrowHarbor
Samenwerking starten

Waarom zijn loyale klanten belangrijk?
Loyaliteit is dé sleutel tot snelle groei en vergroot de koopbereidheid van jouw potentiële klanten. In een diepgaand onderzoeken bekijken wij de koopbereidheid van jouw (potentiële) doelgroep, waar de aandacht van de doelgroep ligt en hoe we jouw klanten loyaler kunnen maken. Loyaliteit staat gelijk aan groei en is een essentiëel onderdeel van ieder bedrijf.

Hoe werkt het?

 • We starten met een diepgaand onderzoek naar jouw doelstellingen, wensen, missie en visie door met jou en je team een brainstorm sessie te houden;
 • Vervolgens onderzoeken we tot in detail de doelstellingen, wensen en dromen van jouw doelgroep. Dit doen we online en/of offline op verschillende manieren;
 • We onderzoeken hoe jouw product of dienst deze wensen en dromen van de doelgroep vervult. Dit geeft een beeld over hou jij jouw klanten kunt overtuigen
 • Na dit onderzoek leveren we een rapportage en advies, met daarin de beste manier om jouw doelgroep te benaderen, vasthouden en loyale klanten van te maken


Brainstormsessie
We beginnen met een vrijblijvende intake / brainstormsessie op locatie naar jouw wens. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor in hartje Rotterdam (Groothandelsgebouw).
Deze sessie levert op: een uitgebreid projectvoorstel, inclusief tijdlijn en verwachtingen.  

Onderzoek doelgroep (extern):
Via verschillende online- en offline kanalen brengen we jouw doelgroep in kaart. We kijken wat de hoop en dromen (wensen) van jouw doelgroep zijn, waar ze hun aandacht vooral op richten en op welke manier we ze het beste kunnen benaderen. Dit onderzoek levert op: een rapportage met uitgebreide kennis over de doelgroep en een marketingstrategie. 

Onderzoek product/dienst (intern):
Gedurende het project verdiepen we ons in jouw product of dienst. We gebruiken een deel van de informatie uit het doelgroeponderzoek en zoeken verbanden tussen de doelgroep en jouw product/dienst. We brengen de groeikansen voor jou in beeld en verbinden deze aan verkoopkansen binnen jouw doelgroep. Dit onderzoek levert een overzicht van jouw Unique Selling Points op en een marketingstrategie. 

Rapportage en advies
"Al deze stappen leiden tot een uitgebreid rapport over jouw doelgroep, product/dienst en de kansen die jij hebt om de koopbereidheid en loyaliteit van jouw doelgroep te vergroten. Dit rapport komt samren met een uitgebreid advies in de vorm van een uitvoerbare marketingstrategie." 

Planning:
Je ontvangt om de week een rapportage met de bevindingen tot dan toe. Eens per maand plannen we een skype-gesprek om de voortagang te bespreken.

Samenwerking starten

Kwaliteitchecks

 • Werk ziet er goed uit
 • Face to face ging super
 • Twee tevreden klanten
 • KvK-uittreksel is gecheckt
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Max van Hasenbroek
  Max van Hasenbroek04 maart 2018

  Ferry is zakelijk met humor, heeft een sterk vermogen om elke situatie weer anders te benaderen en heeft een arbeidsethos van 10 werknemers tegelijk. Zorgt voor concrete doelen en is duidelijk in communicatie!

  Nuttige Recensie 0

GrowHarbor Aanraden

Bericht sturen

Bericht Sturen
1 persoon heeft dit product bewaard