Gastles - educatieve marketing branding

Rotterdam
€ 35,00
Healthy Village
Meer informatie

Stel je hebt een product of dienst waarvan je graag wilt dat jongeren daar weet van hebben of kennis mee wilt laten maken. Maar ontbreekt het aan de kennis om iets blijvend over te brengen op jongeren, dan kan ik daar van dienst zijn.

Dat kan bijvoorbeeld door fysieke producten  te verpakken in een educatieve les op scholen of opleidingen gericht op een bepaalde doelgroep.

Wanneer je een jongere doelgroep wil bereiken om je product aan te bieden en/of kennis wil laten maken met je product maar het lastig vindt om ze intensief te bereiken en verder wil gaan dan via social media of events, waarbij het niet vaak blijvend wordt overgebracht, is een benadering via een schoolles waarbij het product wordt verpakt in een educatieve les en de doelgroep indirect kennis laat maken met het product een heel goed idee.

Samen kijken wij op welke manier jouw 

Op het moment dat jij denkt iets te hebben waarvan je graag wil of benieuwd bent hoe een jongere doelgroep hierover denkt of wil je dit graag onder hun aandacht brengen? Maar wil je dit op een andere manier doen dan via de reguliere kanalen, door een les aan scholen aan te bieden door een docent die communiceert op het niveau van de doelgroep verpakt in een educatieve les blijft het op een effectievere manier hangen bij de doelgroep.

Proces:

Kennis maken met jouw bedrijf en het product of dienst.

Ik hoor graag wat jullie willen overbrengen aan de jongeren en op welke manier jullie dit graag willen

Met de informatie van het bedrijf en het product ontwerp ik een educatieve les die aan wordt aangeboden op verschillende scholen of opleidingen. 

Een les zal minimaal 1 uur en maximaal 2 lesuren duren. Promomateriaal, acties en samples zullen door mij worden aangeboden, na iedere les kan een evaluatie worden gegeven door de leerlingen/studenten om voor jullie inzichtelijk te maken hoe er over jullie product of dienst wordt gedacht.

 

 vrijwel alle producten kunnen namelijk verpakt worden in en educatieve les

Meer informatie

Kwaliteitchecks

  • Twee tevreden klanten gespoken
  • Werk ziet er goed uit
  • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
  • Face to face ging super
  • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (0)

    Dit product is nieuw en heeft nog geen reviews ontvangen.

Healthy Village Aanraden

  • Lid sinds januari 2018

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard