Website - Wordpress of Woocommerce website

Amsterdam
€ 2.000,00
Levina van der Maas
Meer informatie

De noodzaak van websites behoeft geen uitleg meer; u bekijkt er immers nu één. Ik maakte op mijn tiende mijn eerste website en ben bekend met HTML, CSS, PHP en javascript. Schrik niet: dit hoeft je niets te zeggen. Voor klanten maak ik namelijk websites met Wordpress, waardoor je op je eigen website kunt inloggen en in een gebruiksvriendelijke administratie-omgeving inhoud kunt uploaden. Eventueel regel ik ook een domeinnaam, webruimte en e-mailadressen via een vertrouwde webhost.

 • Webdesign op maat: blogs, portfolio's, bedrijven, webwinkels, noemt maar op!
 • Verschillende feedbackmomenten om het een en ander af te stellen;
 • Eventueel domein en hosting geregeld;
 • Gebruiksvriendelijke administratie-omgeving;
 • SEO ready.
 1. We kunnen in Amsterdam afspreken voor een kop koffie of thee om al je wensen door te spreken, en/of schetsen te maken van hoe je het wilt hebben. Een telefoongesprek is ook mogelijk.
 2. Jij stuurt me daarna dan zo veel mogelijk content.
 3. Ik maak een conceptwebsite, eventueel met dummy-content waar nodig.
 4. Ik stuur jou de website en wacht je feedback af. Dit is het moment dat ik het één en ander nog aan kan passen
 5. Dingen die nog niet helemaal naar wens zijn komen dan op mijn to-do lijst, en ik maak een definitieve versie.
 6. Deze definitieve versie stuur ik naar je door. Kleine aanpassingen kunnen dan nog gedaan worden, maar dit aan het grondwerk ga ik niets meer veranderen.
 7. Je stuurt me de laatste feedback + alles wat je op de website wilt hebben in het juiste formaat als er nog dingen ontbraken.
 8. Ik zet de laatste puntjes op de i, upload alles en maak de website helemaal SEO-ready.
 9. Ik geef groen licht: jij geeft groen licht, en...
 10. We gaan online; je website is in de lucht!

Enkele voorbeelden:

www.levinavandermaas.nl

www.jammerart.net

www.re-pre-sent.org

amsterdam.bij1.org

www.stellalegioen.nl


Waarom deze prijs?

Bij websites maken komt veel kijken. Ik zal brainstormen, schetsen maken, nauwkeurig het webdesign opmaken op de computer, dit verbeteren, aanpassen en bewerken tot het écht goed is, de content uploaden, om vervolgens het voorstel aan je te laten zien, waarna ik met jouw feedback eventueel weer aan de slag ga met verbeteren, aanpassen en bewerken. Alles moet op de milimeter nauwkeurig kloppen, anders zal het opvallen bij de uiteindelijke publicatie. Dit alles kost veel tijd. Ik bereken de prijs vanuit een uurloon van afgerond €60,- om rond te komen, dus reken maar (uit) dat ik zo efficient mogelijk te werk ga.

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Jelmer van Lenteren
  Jelmer van Lenteren

  Levina's ijver is bewonderenswaardig, het tempo waarin ze wat van haar gevraagd wordt aanlevert is bijzonder hoog. Ik benijd haar kennis en kunde. Soms heeft ze al een voorzet gedaan nog voor in mijn geval ik ernaar gevraagd heb op basis van een in een officieuzer gesprek uitgesproken wens of idee mijnerzijds. Levina is tekstueel ijzersterk, grafisch idem dito. Haar advies en (manier van) meedenken slaat praktisch nooit de plank mis en is er dan eens een klein verschil in visie, dan is er binnen zeer korte tijd een oplossing of consensus bereikt. Ik zou Levina van der zeker aan andere ondernemers aanraden, omdat ze naast een geweldige signatuur en stijl ook flexibel is en zich gemakkelijk aanpast. Wel zou ik met een halve knipoog willen aanstippen dat communicatie de sleutel is; van Levina's kant is daar niks op aan te merken maar wanneer de klant zich wat terughoudend opstelt met betrekking tot bijvoorbeeld het aanleveren van cruciale content, kan dit leiden tot enige frictie. Geen zorgen, voor zover ik weet is ook daar de oplossing spoedig geboren en wordt respectvol doch kraakhelder aangegeven wat er nodig is of beter kan. Rest mij te zeggen dat Levina met feedback goed omgaat - wat haar nieuws- en leergierigheid daar waar dat nog nodig is met vlag en wimpel benadrukt. Als tevreden zijn mijn doel was, zou ik willen zeggen dat Levina vele driepunters scoort en twee helften hattrick is, iedere wedstrijd opnieuw.

  Nuttige Recensie 4
0 mensen hebben dit product bewaard