Compleet ontwerppakket - Logo + huisstijl + drukwerk + website

Amsterdam
€ 3.750,00
Levina van der Maas
Meer informatie

Het complete pakket voor als je een net gaat opstarten of een nieuwe weg in wilt slaan met je bedrijf/organisatie, inclusief:

 • Wordpress of Woocommerce website/webshop;
 • Logo en huisstijl: je gehele visuele identiteit;
 • Alle ontwerpen voor drukwerk, groot of klein, denk aan: visitekaartjes, stickers, folders, etcetera;
 • Profielfoto, coverfoto en postformats; de complete beeldvoering voor sociale media;
 • Mailchimp nieuwsbrieftemplate;
 • Fotografie; maximaal 10 gebruiksklare beelden voor de website, drukwerk en sociale media, bijvoorbeeld portretten van medewerkers, foto's van de werkplek, je producten, etcetera;
 • Illustraties maximaal 10 gebruiksklare beelden voor de website, drukwerk en sociale media.

Hierbij inbegrepen zijn: drie brainstorm/schetssessies van 1 tot 1,5 uur in Amsterdam, schetsen voor de designs, drie revisies/versies per ontwerp en digitale sjablonen voor drukwerk (denk aan facturen/briefpapier).


Waarom deze prijs?

Bij ontwerpen, illustreren en websites maken komt veel kijken. Ik zal brainstormen, schetsen maken, nauwkeurig het ontwerp opmaken op de computer, dit verbeteren, aanpassen en bewerken tot het écht goed is, om vervolgens de voorstellen naar je op te sturen, waarna ik met jouw feedback eventueel weer aan de slag ga met verbeteren, aanpassen en bewerken. Alles moet op de milimeter nauwkeurig kloppen, anders zal het opvallen bij de uiteindelijke publicatie. Dit alles kost veel tijd. Ik bereken de prijs vanuit een uurloon van afgerond €60,- om rond te komen, dus reken maar (uit) dat ik zo efficient mogelijk te werk ga. Op dit complete pakket is bovendien een flinke korting verrekend.

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Jelmer van Lenteren
  Jelmer van Lenteren

  Levina's ijver is bewonderenswaardig, het tempo waarin ze wat van haar gevraagd wordt aanlevert is bijzonder hoog. Ik benijd haar kennis en kunde. Soms heeft ze al een voorzet gedaan nog voor in mijn geval ik ernaar gevraagd heb op basis van een in een officieuzer gesprek uitgesproken wens of idee mijnerzijds. Levina is tekstueel ijzersterk, grafisch idem dito. Haar advies en (manier van) meedenken slaat praktisch nooit de plank mis en is er dan eens een klein verschil in visie, dan is er binnen zeer korte tijd een oplossing of consensus bereikt. Ik zou Levina van der zeker aan andere ondernemers aanraden, omdat ze naast een geweldige signatuur en stijl ook flexibel is en zich gemakkelijk aanpast. Wel zou ik met een halve knipoog willen aanstippen dat communicatie de sleutel is; van Levina's kant is daar niks op aan te merken maar wanneer de klant zich wat terughoudend opstelt met betrekking tot bijvoorbeeld het aanleveren van cruciale content, kan dit leiden tot enige frictie. Geen zorgen, voor zover ik weet is ook daar de oplossing spoedig geboren en wordt respectvol doch kraakhelder aangegeven wat er nodig is of beter kan. Rest mij te zeggen dat Levina met feedback goed omgaat - wat haar nieuws- en leergierigheid daar waar dat nog nodig is met vlag en wimpel benadrukt. Als tevreden zijn mijn doel was, zou ik willen zeggen dat Levina vele driepunters scoort en twee helften hattrick is, iedere wedstrijd opnieuw.

  Nuttige Recensie 4
0 mensen hebben dit product bewaard