Illustraties 5x - handmatig of digitaal

Amsterdam
€ 400,00
Levina van der Maas
Meer informatie

Illustraties maken je beeldvoering persoonlijk en eigenzinnig. Ik maak digitale illustraties in Adobe Illustrator en hand geschilderde illustraties in potlood, inkt of aquarel.

 • 5 'grote'/gedetailleerde illustriaties

- OF -

 • 15 'kleine' illustraties

Wil je een set originele illustraties, dan gaan we 1 tot 1,5 uur aan tafel zitten (in Amsterdam) om te brainstormen over wat je wilt uitdragen. Gewaagd of elegant/klassiek? Warm of strak? Kinderlijk of professioneel? De opties zijn hier nog eindeloos, dus het moet een goed gesprek worden waarin eindelijk duidelijk wordt wat het beste bij jou(w bedrijf/organisatie) past. Aan de hand daarvan kan ik ter plekke een paar schetsen maken. Vervolgens ga ik aan de slag. Daar kun je feedback op geven en eventuele aanpassingen laten doen. Het resultaat daarvan is de definitieve versie. Die krijg je als resolutievrije .tiff (in het geval van een digitale illustratie), hoge resolutie .png en .jpg en lagere resolutie .png en .jpg toegestuurd.

Waarom deze prijs?

Bij illustreren komt veel kijken. Ik zal brainstormen, schetsen maken, nauwkeurig de illustratie opmaken op papier of de computer, dit verbeteren, aanpassen en bewerken tot het écht goed is, om vervolgens voorstel naar je op te sturen, waarna ik met jouw feedback eventueel weer aan de slag ga met verbeteren, aanpassen en bewerken. Alles moet op de milimeter nauwkeurig kloppen, anders zal het opvallen bij de uiteindelijke publicatie. Dit alles kost veel tijd. Ik bereken de prijs vanuit een uurloon van afgerond €60,- om rond te komen, dus reken maar (uit) dat ik zo efficient mogelijk te werk ga.

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Jelmer van Lenteren
  Jelmer van Lenteren

  Levina's ijver is bewonderenswaardig, het tempo waarin ze wat van haar gevraagd wordt aanlevert is bijzonder hoog. Ik benijd haar kennis en kunde. Soms heeft ze al een voorzet gedaan nog voor in mijn geval ik ernaar gevraagd heb op basis van een in een officieuzer gesprek uitgesproken wens of idee mijnerzijds. Levina is tekstueel ijzersterk, grafisch idem dito. Haar advies en (manier van) meedenken slaat praktisch nooit de plank mis en is er dan eens een klein verschil in visie, dan is er binnen zeer korte tijd een oplossing of consensus bereikt. Ik zou Levina van der zeker aan andere ondernemers aanraden, omdat ze naast een geweldige signatuur en stijl ook flexibel is en zich gemakkelijk aanpast. Wel zou ik met een halve knipoog willen aanstippen dat communicatie de sleutel is; van Levina's kant is daar niks op aan te merken maar wanneer de klant zich wat terughoudend opstelt met betrekking tot bijvoorbeeld het aanleveren van cruciale content, kan dit leiden tot enige frictie. Geen zorgen, voor zover ik weet is ook daar de oplossing spoedig geboren en wordt respectvol doch kraakhelder aangegeven wat er nodig is of beter kan. Rest mij te zeggen dat Levina met feedback goed omgaat - wat haar nieuws- en leergierigheid daar waar dat nog nodig is met vlag en wimpel benadrukt. Als tevreden zijn mijn doel was, zou ik willen zeggen dat Levina vele driepunters scoort en twee helften hattrick is, iedere wedstrijd opnieuw.

  Nuttige Recensie 4
1 persoon heeft dit product bewaard