Promovideo - Persoonlijk portret als bedrijfsfilm

Eindhoven
€ 831,60
Aurum Films
Samenwerking starten

Jij krijgt een film waarin ik jouw ware verhaal vastleg.

Het is tegenwoordig zo belangrijk om te laten zien wie het gezicht achter het bedrijf is. Vooral wanneer je een dienst of product aanbiedt waarbij jouw bedrijf intensief samenwerkt met de opdrachtgever vindt jouw (potentiële) klant het fijn om te zien met wie ze in zee gaan.

Een oprechte en persoonlijke film waarin jij in actie te zien bent. Je passie spat van het scherm af want jij timmert hard aan de weg, jij hebt niet voor niets dit vak gekozen. Je wil laten zien waarom jij bent wie je bent en waarom jouw doelgroep voor jou moet kiezen. Dan is deze film perfect voor jou.

Werkproces

We starten met een orientatie gesprek. Dit doen we face to face of indien dat wat moeilijker wordt via Skype. Daarin leer ik jou en je bedrijf beter kennen en gaan we op zoek naar wat jou zo uniek maakt en ga bepalen of we dit vast kunnen leggen door jou aan het werk te zien, of dat daarbij een interview (op camera) bij zal dragen aan het eindresultaat.

Naar aanleiding van dit gesprek gaan we kijken waar en wanneer we gaan filmen. Ik kom één of twee keer 1,5 tot 2 uur lang jouw passie en werk vastleggen. Het aantal keer en de duur dat we komen filmen is afhankelijk van verschillende dingen. Bij sommige bijzondere beroepen is het zaak dat wij met z'n tweeen komen. Ook kan het zijn dat ik voor het interview een collega mee moet nemen om de camera of het geluid uit te voeren.

De montage

Om de montage efficiënt te laten verlopen hou ik een 3-versie methode aan, waarvan de eerste versie 4 weken na de opnames wordt aangeleverd:

Versie 1: de ruwe montage. Deze eerste versie wordt zo veel mogelijk volgens de eerste afspraken gemaakt, maar is nog niet tot in detail afgewerkt. Jij krijgt deze versie te zien en geeft feedback over de structurele en inhoudelijke keuzes.

Versie 2: de montage. Aan de hand van de feedback wordt een nieuwe versie gemonteerd. Deze versie is tot in detail afgewerkt. Jij krijgt deze versie te zien en kan de editor van feedback voorzien, ditmaal over de details (titels, kleurbewerking, timing, transities etc.)

Versie 3: final edit. De editor past de montage aan adhv. de feedback. De productie is klaar.

Samenwerking starten

Kwaliteitchecks

 • Werk ziet er goed uit
 • Face to face ging super
 • Twee tevreden klanten
 • KvK-uittreksel is gecheckt
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Meike Fleskens
  Meike Fleskens03 april 2018

  Het beste aan onze samenwerking vond ik de spontaniteit, creativiteit en de ambitie om het allermooist mogelijke van te maken binnen het aanwezige budget. Een subtiele mix van toegankelijkheid en een snufje vernieuwing om het toch spannend te maken.

  Nuttige Recensie 0
0 mensen hebben dit product bewaard