Editing promovideo - Samenhangende edit bestaand beeldmateriaal

Eindhoven
€ 350,00
Aurum Films
Samenwerking starten

Je bent super actief op social media, hebt professionele foto's laten maken en/of hebt nog filmmateriaal liggen van jouw product of dienst. Je zou het ontzettend leuk vinden om hiervan een mooie promofilm te maken, maar hebt geen idee waar je moet starten: is de beeldkwaliteit hoog genoeg, welk verhaal wil je eigenlijk precies vertellen en hoe maak je er een professioneel geheel van?

Dat is precies wat ik voor jou kan betekenen. Jij levert je materiaal aan, hebt mogelijk al een verhaal wat je wil delen (dat kunnen we ook samen opstellen) en ik maak er een mooi, samenhangend geheel van.

We starten met een orientatie gesprek. We bepalen of je het verhaal dat de edit moet vertellen (het script) al duidelijk hebt en gaan eventueel dit script verder uitwerken. Je stuurt het materiaal toe, aan de hand daarvan kan ik bepalen of we voldoende beeldmateriaal hebben of dat we het script moeten inkorten.

Zodra dit script helemaal akkoord is gaan we aan de slag met de edit.

De montage

Om de montage qua tijd en kosten efficiënt te laten verlopen hou ik een 3-versie methode aan, waarvan de eerste versie 4 weken na de opnames wordt aangeleverd:

Versie 1: de ruwe montage. Deze eerste versie wordt zo veel mogelijk volgens de eerste afspraken gemaakt, maar is nog niet tot in detail afgewerkt. Jij krijgt deze versie te zien en geeft feedback over de structurele en inhoudelijke keuzes.

Versie 2: de montage. Aan de hand van de feedback wordt een nieuwe versie gemonteerd. Deze versie is tot in detail afgewerkt. Jij krijgt deze versie te zien en kan de editor van feedback voorzien, ditmaal over de details (titels, kleurbewerking, timing, transities etc.)

Versie 3: final edit. De editor past de montage aan a.d.h.v. de feedback. De productie is klaar.

Samenwerking starten

Kwaliteitchecks

 • Werk ziet er goed uit
 • Face to face ging super
 • Twee tevreden klanten
 • KvK-uittreksel is gecheckt
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Meike Fleskens
  Meike Fleskens03 april 2018

  Het beste aan onze samenwerking vond ik de spontaniteit, creativiteit en de ambitie om het allermooist mogelijke van te maken binnen het aanwezige budget. Een subtiele mix van toegankelijkheid en een snufje vernieuwing om het toch spannend te maken.

  Nuttige Recensie 0
0 mensen hebben dit product bewaard