Burnout Yoga - 2 Workshops

Amsterdam
€ 120,00
Your Next Chapter
Meer informatie

2 en 9 mei 2018

Burn-out Yoga Workshops in Amsterdam
Voor jou als je middenin een burn-out zit. Misschien heb je zelfs al stappen vooruit kunnen zetten, maar val je nog regelmatig terug in de vermoeide, frustrerende, energieloze, slapeloze en/of negatieve patronen. Je hebt al veel uitgeprobeerd of weet juist niet waar je moet beginnen? Geef jezelf de kans om nieuwe inzichten op te doen en wellicht vooruitgang te boeken. 

Deze workshop bestaat uit het volgende:
- Twee workshops van 75 minuten per keer
- Maximaal 6 deelnemers
- Groepscoaching (eerste 30 minuten van de workshop)
- 45 minuten Yoga (actief en ontspannen, meditatie en ademhalingstechnieken)
- Na afloop van de tweede workshop ontvang je tips & tricks als studiemateriaal

Mijn yoga stijl? Down-to-Earth, intuïtief en met een knipoog. 
Mijn coaching stijl? Liefdevol confronterend, instinctief en oplossingsgericht. 

Anders dan een andere "normale" yogales? 
Jazeker. Geen ingewikkelde handstand, benen in de nek en andere moeilijk uitvoerbare poses. Het draait tijdens deze workshop om het integreren van actie en rust in jouw dagelijkse leven. Daarbij benadruk ik dat iedereen een ander lichaam heeft en zijn eigen grenzen moet aangeven. Zo komt het ook vaak voor dat ik zelf een houding niet perfect kan uitvoeren terwijl de rest van de groep dit wel kan. Ieder lichaam heeft zijn beperkingen en dat is helemaal prima, want dan nog steeds kan yoga iets moois voor jou betekenen.

Voor wie?
Juist voor iedereen die nog geen kennis heeft gemaakt met yoga of een aantal lessen heeft gevolgd hier en daar. Je zit middenin of bent bijna uit de burn-out en bent op zoek naar balans in het leven, maar houdt niet van zweverig. 

Wat heb ik met burn-out?
Zelf heb ik in 2013 ook een burn-out gehad. Het duurde ongeveer 1,5 jaar tot ik weer op 80% van mijn energie van voorheen was. Daarbij wil ik ook benadrukken dat je zelf tijdens een Burn-out Yoga Workshop kan bepalen hoeveel je doet, waar je wel en niet aan meedoet en wanneer je het zat bent dan ben je vrij om te gaan. Sterker nog ik zal je eerder feliciteren dan veroordelen als jij je grenzen op tijd aangeeft, want mensen met een burn-out (ervaring) weten dat het veel meer moed vraagt om ergens mee te stoppen dan ermee door te gaan. 

Tot snel! 

Voor meer informatie stuur een mail naar anouk@yournextchapter.nl

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Jooske van der Knaap
  Jooske van der Knaap

  Ik heb een anti-stress workshop gevolgd van Your Next Chapter gegeven door Anouk. Anouk heeft mij enorm geïnspireerd in deze workshop. Zelf zou ik niet snel een yogales nemen omdat ik dacht dat ik dit te “zweverig” zou vinden. De workshop van Anouk vond ik echter erg inspirerend. Haar manier van lesgeven is nuchter en persoonlijk. Ze deelt eigen ervaringen tijdens de les en stelde mij eenvoudig op mijn gemak. Binnen één workshop heb ik ademhalingstechnieken geleerd en geleerd mij beter te ontspannen. Er zat een gedegen opbouw in de workshop. De les werd geopend met een voorstelronde en afgesloten met een gezamenlijk thee moment waarbij ik de kans had om ervaringen te delen met anderen. Ik heb de workshop van Anouk al aangeraden aan vrienden en collega’s. Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Your Next Chapter is wat mij betreft dé plek waar je terecht kunt wanneer je op zoek bent naar ontspanning en inspiratie.

  Nuttige Recensie 0

Your Next Chapter Aanraden

 • Lid sinds maart 2018

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard