Missie verwoorden - Jouw missie in woorden

Landelijk
€ 350,00
Lotte Hoes Mediaproducties
Meer informatie

Jij draagt met jouw bedrijf bij aan een betere wereld. Fantastisch! Maar hoe deel je dit doel met de buitenwereld? Onderzoek wijst uit dat producten en diensten beter aan de man komen als je het verhaal erachter vertelt. Lang niet iedereen lukt het om dit verhaal in de juiste woorden op te schrijven. Maar... Gelukkig is dit mijn expertise!

Wat gaan we doen?
Eerst gaan we bellen of Skypen. Ik hoor je helemaal uit over waar jij met jouw bedrijf voor staat. Op basis daarvan maak ik een voorstel over hoe ik het verhaal wil insteken, zodat hij helemaal bij jouw bedrijf én het template van jouw site past. Jij gaat akkoord of geeft nog enkele aanwijzingen. Vervolgens kom ik op bezoek, zodat je me kan laten zien hoe je jouw missie omzet in daden. Deze ervaring schrijf ik op in een verhaal, 300-600 woorden, dat de lezer meesleurt in jouw missie. Alsof niet ik, maar hijzelf bij jou op bezoek is geweest.

Is beeldmateriaal ingegrepen?
Nee, ik ben helaas geen fotograaf. Als je zelf geschikt beeldmateriaal hebt, is dat mooi meegenomen. Moet ik een aparte fotograaf regelen, dan zal hij of zij zijn eigen kosten rekenen. 

Interesse?
Leuk! Let's do it. Hoe snel ik de tekst kan afleveren, hangt af van de omvang van jouw verhaal. Langer dan vijf dagen zal ik er in elk geval niet over doen. 


 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Ingrid Nijkamp
  Ingrid Nijkamp

  Lotte is al enkele jaren voor ons werkzaam als freelance journalist. Ze schrijft nieuwsberichten en interviews voor Werk & Veiligheid. Lotte houdt van aanpakken, haar teksten zijn prettig leesbaar en ze weet er goede afbeeldingen bij te vinden. Het is prettig om met haar samen te werken.

  Nuttige Recensie 1

Lotte Hoes Mediaproducties Aanraden

 • Lid sinds november 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard