Antistress Yoga - 4 workshops

Amsterdam
€ 80,00
Your Next Chapter
Meer informatie

Anti-stress Yoga Workshops in Amsterdam
Voor jou als je geen burn-out (meer) hebt, maar wel een hoog stress niveau of burn-out wilt voorkomen. Je wilt heel graag die stap nemen naar een zelfverzekerd leven waarbij actie en rust elkaar voldoende afwisselen, zodat je helemaal jezelf kunt zijn. 

Deze workshop bestaat uit het volgende:
- Vier workshops van 60 minuten per keer
- Maximaal 15 deelnemers
- Beginners level yoga
- Actieve en ontspannen houdingen uitvoeren
- Verschillende ademhalingstechnieken behandelen om het stress niveau te verlagen

Mijn yoga stijl? Down-to-Earth, intuïtief en met een knipoog. 
Mijn coaching stijl? Liefdevol confronterend, instinctief en oplossingsgericht. 

Anders dan een andere "normale" yogales? 
Jazeker. Geen ingewikkelde handstand, benen in de nek en andere moeilijk uitvoerbare poses. Het draait tijdens deze workshop om het integreren van actie en rust in jouw dagelijkse leven. Vaak zijn de rustige houdingen zelfs uitdagender dan de actieve houdingen. Meer aandacht naar de reden achter een bepaalde houding en uitleg bij welke klachten welke houding positief kan werken. Daarbij benadruk ik dat iedereen een ander lichaam heeft en zijn eigen grenzen moet aangeven. Zo komt het ook vaak voor dat ik zelf een houding niet perfect kan uitvoeren terwijl de rest van de groep dit wel kan. Ieder lichaam heeft zijn beperkingen en dat is helemaal prima, want dan nog steeds kan yoga iets moois voor jou betekenen. 

Voor wie?
Juist voor iedereen die nog geen kennis heeft gemaakt met yoga of een aantal lessen heeft gevolgd hier en daar. Je bent op zoek naar balans in het leven, maar houdt niet van zweverig. 

Tot snel!

Voor meer informatie stuur een mail naar anouk@yournextchapter.nl

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Jooske van der Knaap
  Jooske van der Knaap

  Ik heb een anti-stress workshop gevolgd van Your Next Chapter gegeven door Anouk. Anouk heeft mij enorm geïnspireerd in deze workshop. Zelf zou ik niet snel een yogales nemen omdat ik dacht dat ik dit te “zweverig” zou vinden. De workshop van Anouk vond ik echter erg inspirerend. Haar manier van lesgeven is nuchter en persoonlijk. Ze deelt eigen ervaringen tijdens de les en stelde mij eenvoudig op mijn gemak. Binnen één workshop heb ik ademhalingstechnieken geleerd en geleerd mij beter te ontspannen. Er zat een gedegen opbouw in de workshop. De les werd geopend met een voorstelronde en afgesloten met een gezamenlijk thee moment waarbij ik de kans had om ervaringen te delen met anderen. Ik heb de workshop van Anouk al aangeraden aan vrienden en collega’s. Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Your Next Chapter is wat mij betreft dé plek waar je terecht kunt wanneer je op zoek bent naar ontspanning en inspiratie.

  Nuttige Recensie 0

Your Next Chapter Aanraden

 • Lid sinds maart 2018

Bericht sturen

Bericht Sturen
1 persoon heeft dit product bewaard