WeetWatJeVergeet-lijst - Stappenplan naar groei

Amsterdam
€ 145,00
Ondernemersbende B.V.
Samenwerking starten

Hoe start ik een bedrijf from scratch? Hoe maak ik van een chaotische planning een duidelijk stappenplan? Welke stappen kan ik als ondernem​er​ zetten om sneller te groeien? De Weet-Wat-Je-Vergeet-lijst helpt je​ ​drie​ ​maanden lang op weg, door alle acties overzichtelijk in kaart te brengen​ ​voor €145,- (eenmalig​​, ex BTW). Hulp bij ondernemen dus. 

Wat is een Weet-Wat-Je-Vergeet-lijst?

De Ondernemersbende helpt ondernemers (in spé) concreet met de volgende stap met de Weet-Wat-Je-Vergeet-lijst. Dit persoonlijke stappenplan biedt je inzicht, overzicht en structuur in de vorm van een overzichtelijke tijdsbalk in je persoonlijke omgeving op Ondernemersbende.nl. Wij weten wat jij vergeet én zijn je stok achter de deur.

We begeleiden je drie maanden online voor €145,00 (ex BTW. In totaal, dus niet per maand). Vul de vragenlijst in en je ontvangt van ons de factuur. Zodra we je betaling hebben ontvangen, krijg je van ons binnen vier werkdagen de persoonlijke WWJV-lijst. Dit gaat allemaal niet automatisch daarom hebben we even de tijd nodig...

Hoe werkt het?

Vul de vragenlijst in - Vertel ons iets meer over je idee of onderneming, in welke fase je zit en wat je nog mist. Zodra we dit en de betaling van je factuur hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag.

Wacht 4 werkdagen

Wij maken een stappenplan, speciaal op jouw persoonlijke situatie. Die is voor elke ondernemer uniek en gaat daarom niet automatisch. We hebben vier werkdagen nodig om dit voor je te maken.

​Let's get this party started!

De WWJV-lijst weet simple but brilliant doelgericht jouw onderneming naar de top van​ ​jouw kunnen te tillen! Je ontvangt op je digitale deurmat een berichtje als jouw persoonlijke WWJV-lijst klaar staat in je dashbord.

Go go go, and get your shit together!

De Weet-Wat-Je-Vergeet-lijst is een online stappenplan. Wil jij face to face gesprekken met een business coach tijdens je traject met concrete hulp bij je stappenplan of als stok achter de deur? Dat kan. Voor €345,- (eenmalig, ex. BTW) ontvang je drie maanden lang jouw persoonlijke WWJV-lijst én drie face to face coachingsessies. Elke maand dus 1 uur persoonlijke begeleiding in jouw proces.

START NU HIER MET DE VRAGENLIJST

Samenwerking starten

Kwaliteitchecks

 • Werk ziet er goed uit
 • Face to face ging super
 • Twee tevreden klanten
 • KvK-uittreksel is gecheckt
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (18)

 • Edwin te Velde
  Edwin te Velde14 mei 2018

  "Omschrijf een dienst als een product" dat is moeilijker dan je denkt. zeker als je zo'n "inhoudskikker" bent als ik. Ik begrijp nu heel goed waarom dit een workshop van een dagdeel waard is. Voor de meeste deelnemers nog te kort! Maar met behulp van de opzet die we gemaakt hebben onder bezielende leiding van Laura (ze dwingt je echt tot de essentie je idee door te denken) zijn we toch nog een heel eind gekomen. Het resultaat staat inmiddels op de site!

  Nuttige Recensie 0
 • annemarie rijkse
  annemarie rijkse10 mei 2018

  Mooie inzichten gehad. Leuk dat bijna allemaal met de kunstkant verbonden waren. Goede begeleiding en support gehad van Laura. Kortom een fijne middag. De moeite waard.

  Nuttige Recensie 0
 • Alyssa Mahler
  Alyssa Mahler09 mei 2018

  Praktische workshop die elke (beginnende) maker in ieder geval gedaan moet hebben.

  Nuttige Recensie 0
 • Janneke Broekkamp
  Janneke Broekkamp20 november 2017

  Een workshop waarbij je als ondernemers op een hele andere manier naar je eigen dienst leert kijken. Goed opgebouwd, duidelijk verhaal en super leerzaam!

  Nuttige Recensie 1
Kwaliteit geverifieerd

Ondernemersbende B.V. Aanraden

Bericht sturen

Bericht Sturen
2 mensen hebben dit product bewaard