WeetWatJeVergeet-lijst - Stappenplan naar groei

Amsterdam
€ 145,00
Ondernemersbende B.V.
Meer informatie

Hoe start ik een bedrijf from scratch? Hoe maak ik van een chaotische planning een duidelijk stappenplan? Welke stappen kan ik als ondernem​er​ zetten om sneller te groeien? De Weet-Wat-Je-Vergeet-lijst helpt je​ ​drie​ ​maanden lang op weg, door alle acties overzichtelijk in kaart te brengen​ ​voor €145,- (eenmalig​​, ex BTW). Hulp bij ondernemen dus. 

Wat is een Weet-Wat-Je-Vergeet-lijst?

De Ondernemersbende helpt ondernemers (in spé) concreet met de volgende stap met de Weet-Wat-Je-Vergeet-lijst. Dit persoonlijke stappenplan biedt je inzicht, overzicht en structuur in de vorm van een overzichtelijke tijdsbalk in je persoonlijke omgeving op Ondernemersbende.nl. Wij weten wat jij vergeet én zijn je stok achter de deur.

We begeleiden je drie maanden online voor €145,00 (ex BTW. In totaal, dus niet per maand). Vul de vragenlijst in en je ontvangt van ons de factuur. Zodra we je betaling hebben ontvangen, krijg je van ons binnen vier werkdagen de persoonlijke WWJV-lijst. Dit gaat allemaal niet automatisch daarom hebben we even de tijd nodig...

Hoe werkt het?

Vul de vragenlijst in - Vertel ons iets meer over je idee of onderneming, in welke fase je zit en wat je nog mist. Zodra we dit en de betaling van je factuur hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag.

Wacht 4 werkdagen

Wij maken een stappenplan, speciaal op jouw persoonlijke situatie. Die is voor elke ondernemer uniek en gaat daarom niet automatisch. We hebben vier werkdagen nodig om dit voor je te maken.

​Let's get this party started!

De WWJV-lijst weet simple but brilliant doelgericht jouw onderneming naar de top van​ ​jouw kunnen te tillen! Je ontvangt op je digitale deurmat een berichtje als jouw persoonlijke WWJV-lijst klaar staat in je dashbord.

Go go go, and get your shit together!

De Weet-Wat-Je-Vergeet-lijst is een online stappenplan. Wil jij face to face gesprekken met een business coach tijdens je traject met concrete hulp bij je stappenplan of als stok achter de deur? Dat kan. Voor €345,- (eenmalig, ex. BTW) ontvang je drie maanden lang jouw persoonlijke WWJV-lijst én drie face to face coachingsessies. Elke maand dus 1 uur persoonlijke begeleiding in jouw proces.

START NU HIER MET DE VRAGENLIJST

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (23)

 • Janneke Broekkamp
  Janneke Broekkamp

  Een workshop waarbij je als ondernemers op een hele andere manier naar je eigen dienst leert kijken. Goed opgebouwd, duidelijk verhaal en super leerzaam!

  Nuttige Recensie 2
 • Ruben Mourik
  Ruben Mourik

  Hele goede workshop! Zowel inhoudelijk als persoonlijk erg sterk opgezet. Vanwege de kleine groep veel kennis en connecties opgedaan. Leuk bedrijf, leuke mensen en hele leuke sfeer!

  Nuttige Recensie 2
 • Marc Labadie
  Marc Labadie

  De workshop van de Ondernemersbende, ik heb allerlei mensen ontmoet die ik niet kende, jong en oud. We hebben elkaar verhalen verteld over ons zelf, ontroerende verhalen en leuke verhalen. Zo veel uiteenlopende producten en diensten had ik niet verwacht. We hebben gelachen en met elkaar hebben we stappen gezet hoe we onszelf zouden kunnen profileren. Jammer dat we niet vaker bij elkaar komen, er zijn vast nog veel meer leuke mensen aangesloten bij die bende. Mac Labadie

  Nuttige Recensie 1
 • Marlice Draijer
  Marlice Draijer

  Door workshop Van Dienst naar Product te volgen ben ik meer te weten gekomen over mijn drijfveren om een eigen bedrijf te starten. Maar voor mij was het ook zeer nuttig om te sparren met andere starters, en daarover in gesprek te gaan. Het is ontzettend waardevol om te horen waar anderen tegenaan lopen, en vervolgens samen te kijken naar verbeterpunten. Daarbij geeft Laura hele goede tips hoe je je dienst naar een hoger niveau kunt tillen, en dan vooral door heel concreet te worden en te laten zien wat je doet. Ik vond het daarom ook een fantastische middag, hier ga ik lang profijt van hebben. Dank!

  Nuttige Recensie 1
Kwaliteit geverifieerd

Ondernemersbende B.V. Aanraden

 • Lid sinds september 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
2 mensen hebben dit product bewaard