Zakelijke blog - Hoe bezoekers klanten worden

Sleeuwijk
€ 125,00
Language Lover
Meer informatie

Je wilt meer bezoekers naar je site lokken of je wilt laten zien dat je kennis hebt van een bepaald onderwerp? Een blog is een mooie manier om je klanten te laten zien wie je bent en wat je in huis hebt. Of je nu handelt in washandjes, een bouwbedrijf hebt of je voornamelijk bezighoudt met het verlenen van diensten, ook voor jouw bedrijf kan een inhoudelijke blog het verschil gaan maken. 

Samen bepalen we welk onderwerp we in deze blog gaan behandelen. Is er een nieuwe productlijn, zijn er wijzigingen op juridisch vlak of is er misschien iets anders wat je jouw lezers wilt vertellen? In een brainstormsessie bepalen we samen het onderwerp en niet geheel onbelangrijk, het doel van de tekst. Want een informerende tekst is heel wat anders dan een overtuigende tekst. 

Na de brainstormsessie - die wat mij betreft ook telefonisch kan plaatsvinden - ga ik aan de slag. Als ik mijn eerste opzet klaar heb, krijg je van mij een mailtje met de tekst. Ik vind het fijn als je dan terugkoppelt wat je ervan vindt. Ben je nog niet helemaal tevreden of moeten er nog wat dingen aangepast worden? Geen probleem. Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent over je tekst en daarom zijn er twee correctierondes bij de prijs inbegrepen. 

De publicatie van de tekst regel je zelf. Als je mij een linkje stuurt van de gepubliceerde tekst, dan zorg ik er (als je dat wilt) voor dat de tekst ook onder mijn volgers verspreid wordt. Voor jou is dat extra exposure en voor mij een mooie manier om andere opdrachtgevers te laten zien wat ik in huis heb. 

Wat krijg je concreet voor die €125 exclusief btw?
- Een brainstormsessie (als dit  een persoonlijke ontmoeting is, zal ik de koffie afrekenen)
- Een blog van ongeveer 600 woorden. 
- 2 mogelijkheden om de tekst nog een beetje bij te schaven
- Exposure op mijn website en sociale media

Is dit de tekst waar je al die tijd naar gezocht hebt? Stuur me dan snel een berichtje!

Meer informatie

Kwaliteitchecks

  • Twee tevreden klanten gespoken
  • Werk ziet er goed uit
  • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
  • Face to face ging super
  • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (0)

    Dit product is nieuw en heeft nog geen reviews ontvangen.

Language Lover Aanraden

  • Lid sinds april 2018

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard