Tekstredactie - Spellingscontrole en feedback

Sleeuwijk
€ 30,00
Language Lover
Meer informatie

Soms is het simpelweg beter om zelf een tekst te schrijven. Bijvoorbeeld omdat jij je klanten het beste kent. Of omdat jij vakgerichte kennis over een onderwerp hebt, waar je jouw lezers over wilt informeren. Maar niet iedereen met kennis is ook direct een goede schrijver. Daarom kan het handig zijn om iemand achter de hand te hebben die je teksten nog eens naleest en je opbouwende feedback geeft. Op die manier is jouw tekst ook zo doeltreffend als je voor ogen hebt en je verliest geen klanten door onnodige taalfouten. 

Natuurlijk corrigeer ik je tekst op alle taalfouten. Dat doe ik aan de hand van het Groene Boekje en bij twijfel raadpleeg ik de website van Onze Taal. Ik ben allergisch voor (onnodige) spaties en kritisch op komma's en andere leestekens en nadat ik jouw tekst onder handen heb genomen, weet je dus ook zeker dat de interpunctie klopt. Maar naast het taaltechnische aspect vind ik het ook belangrijk dat jouw tekst aansluit bij de doelgroep. Wil je specifieke kennis overbrengen en heb ik geen idee waar je het over hebt omdat je vakjargon gebruikt, dan zal ik dat altijd aan je terugkoppelen. 

Wat krijg je concreet voor €30 exclusief btw?
- Ik corrigeer en herschrijf waar nodig jouw tekst van maximaal 750 woorden. 
- Door middel van wijzigingen bijhouden in Word kun je precies zien wat ik aan de tekst veranderd heb en jij bepaalt uiteindelijk of je die wijzigingen wilt doorvoeren. 
- Punten die voor mij niet duidelijk zijn plaats ik als een opmerking in de kantlijn. Je kunt er dan zelf nog eens rustig naar kijken. 
- Uiteraard ga ik met al jouw teksten integer om. Wil je dat ik een geheimhoudingsverklaring teken omdat je met gevoelige documenten werkt, dan is dat geen enkel probleem. 
- Exposure voor jouw teksten op mijn sociale media (indien gewenst) 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

  • Twee tevreden klanten gespoken
  • Werk ziet er goed uit
  • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
  • Face to face ging super
  • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (0)

    Dit product is nieuw en heeft nog geen reviews ontvangen.

Language Lover Aanraden

  • Lid sinds april 2018

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard