Eventmanager - Eventmanagement & support

Gorinchem
€ 1.500,00
B. Your Event Manager
Samenwerking starten

Tijdens een evenement draait het om beleving, interactie en het persoonlijke contact met de gasten.
B. Your Event Manager heeft als doel een evenement te creëren dat een blijvende herinnering is voor jouw bedrijf en de aanwezigen. Persoonlijk ben ik sterk overtuigd van de kracht van een evenement als middel om een doel of gedrachtsverandering te bereiken. 


B staat voor Britt. Ik ben een energieke, daadkrachtige eventmanager, met een grote passie voor organiseren en het creëren van live-ontmoetingen. Je kunt mij inzetten voor de meest uiteenlopende projecten zoals een opening, een jubileum, een congres, een bedrijfsfeest, een relatie-evenement, een persevenement, een beurs deelname, een gala, een productpresentatie of een sport evenement. 

Ik neem de organisatie graag uit handen en denk vanaf conceptfase mee over de rol die ik binnen de productie kan vervullen. Het uitgangspunt is de boodschap die je wilt overbrengen en het doel wat je wilt bereiken. Daarbij zorg ik voor een persoonlijke 'touch', waarmee we het event laten onderscheiden, vanuit de gedachte vanuit jouw bedrijf of merk en merkwaarden. 

Vanaf binnenkomst tot en met het moment van vertrek, alles is tot in de puntjes geregeld.
Ik ga uit van een persoonlijke benadering en verdiep me in jouw behoefte en wensen. Op deze manier creëren we een evenement, een totale beleving, die perfect bij de organisatie past!

Behoefte aan kennis en ervaring over de inrichting en aankleding van uw evenement? Ook daar ligt mijn kracht.

Benieuwd naar meer? Ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek en kennismaking.
Na onze kennismaking en inventarisatie van de wensen ga ik aan de slag met een op maat gemaakt concept & eventbegroting. Ben je enthousiast en gaan we (samen) aan de slag met de realisatie? Dan volgt er een definitief concept, een planning en uiteraard een draaiboek. 

Samenwerking starten

Kwaliteitchecks

  • Werk ziet er goed uit
  • Face to face ging super
  • Twee tevreden klanten
  • KvK-uittreksel is gecheckt
  • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (0)

    Dit product is nieuw en heeft nog geen reviews ontvangen.

0 mensen hebben dit product bewaard