Eventmanager - Eventmanagement & support

Gorinchem
€ 1.500,00
B. Your Event Manager
Meer informatie

Tijdens een evenement draait het om beleving, interactie en het persoonlijke contact met de gasten.
B. Your Event Manager heeft als doel een evenement te creëren dat een blijvende herinnering is voor jouw bedrijf en de aanwezigen. Persoonlijk ben ik sterk overtuigd van de kracht van een evenement als middel om een doel of gedrachtsverandering te bereiken. 


B staat voor Britt. Ik ben een energieke, daadkrachtige eventmanager, met een grote passie voor organiseren en het creëren van live-ontmoetingen. Je kunt mij inzetten voor de meest uiteenlopende projecten zoals een opening, een jubileum, een congres, een bedrijfsfeest, een relatie-evenement, een persevenement, een beurs deelname, een gala, een productpresentatie of een sport evenement. 

Ik neem de organisatie graag uit handen en denk vanaf conceptfase mee over de rol die ik binnen de productie kan vervullen. Het uitgangspunt is de boodschap die je wilt overbrengen en het doel wat je wilt bereiken. Daarbij zorg ik voor een persoonlijke 'touch', waarmee we het event laten onderscheiden, vanuit de gedachte vanuit jouw bedrijf of merk en merkwaarden. 

Vanaf binnenkomst tot en met het moment van vertrek, alles is tot in de puntjes geregeld.
Ik ga uit van een persoonlijke benadering en verdiep me in jouw behoefte en wensen. Op deze manier creëren we een evenement, een totale beleving, die perfect bij de organisatie past!

Behoefte aan kennis en ervaring over de inrichting en aankleding van uw evenement? Ook daar ligt mijn kracht.

Benieuwd naar meer? Ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek en kennismaking.
Na onze kennismaking en inventarisatie van de wensen ga ik aan de slag met een op maat gemaakt concept & eventbegroting. Ben je enthousiast en gaan we (samen) aan de slag met de realisatie? Dan volgt er een definitief concept, een planning en uiteraard een draaiboek. 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Linda Germs
  Linda Germs

  Britt heeft voor stichting de Upside van Down diverse evenementen georganiseerd. Ze is daarbij altijd creatief, maar ook praktisch en heeft bewezen veel gevoel voor de doelgroep te hebben. Ze denkt mee, maar luistert ook goed en weet ideeën te vertalen naar de praktijk. We vinden het heel fijn om met haar te werken omdat ze over veel kennis en ervaring beschikt, maar ook de input van ons als opdrachtgever en andere betrokkenen heel serieus neemt. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur en houdt ons bij de les als we soms in ons enthousiasme de doelstelling een beetje uit het oog verliezen. Ze is op die momenten positief kritisch en dat helpt om hoofd- en bijzaken goed te scheiden. Ze is heel planmatig en houdt zowel details als het grote geheel strak in de gaten. Als dingen tegenzitten, denkt ze in oplossingen en daar houden wij bij onze stichting van. Nog fijner is dat ze altijd opgewekt is. Ze weet mensen en leveranciers op een prettige manier voor zich te winnen. Op die manier bereikt ze haar doel zonder veeleisend over te komen. Ze houdt de touwtjes strak in handen, maar kan ook bijsturen als dat nodig blijkt. Ze is flexibel genoeg om plannen aan te passen aan de omstandigheden. Last but not least let ze goed op het budget en gaat daar realistisch mee om. Ze weet dat wij als stichting scherp bewaken dat het geld van onze donateurs en sponsoren op een zinnige manier wordt ingezet en zoekt naar wegen om toch steeds iets verrassends neer te zetten. De samenwerking met Britt voelt oprecht als “samen”werken en smaakt iedere keer naar meer. Ik kan Britt van harte aanbevelen bij iedereen die iemand zoekt om een evenement of contactmomenten met klanten net dat beetje extra kwaliteit en plezier te geven.

  Nuttige Recensie 0

B. Your Event Manager Aanraden

 • Lid sinds april 2018

Bericht sturen

Bericht Sturen
1 persoon heeft dit product bewaard