Eventstyling - Inrichting & decoratie

Gorinchem
€ 400,00
B. Your Event Manager
Meer informatie

Mijn ervaring als Eventmanager heb ik aangevuld met een specialisatie op het gebied van eventstyling.
Van concept tot creatie en realisatie op locatie.

Ervaring wijst uit dat de aankleding, inrichting en de details een heel belangrijk onderdeel zijn van een bedrijfsindentiteit. Met een passende en onderscheidende inrichting creeër je een unieke (bedrijfs)beleving die ook door je bezoekers wordt ervaren. 

Ieder evenement heeft zijn eigen identiteit en karakter, of het nu gaat om een personeelsfeest, een relatie-event, een beurs, een congres, een gala of een product lancering, elk event vraagt zijn eigen benadering. Je hebt tenslotte een bepaalde doelstelling met het evenement dat je wil organiseren. Het gevoel en de sfeer die je wil creëren wordt versterkt door de juiste aandacht voor styling. Passende styling zorgt er bovendien voor dat de gasten zich op hun gemak voelen tijdens het evenement. Daarbij speelt de styling een rol in de onderscheidenheid en het beklijven van het event.

Met oog voor detail en gevoel voor styling ga ik graag voor jou aan de slag! 
Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik ga graag met je in gesprek om een styling concept te ontwikkelen, passend bij de locatie en de gewenste sfeer.

*Prijs is op basis van advies, een concept & moodboard en projectbegroting
*Exclusief meubilair en decoratie


 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Linda Germs
  Linda Germs

  Britt heeft voor stichting de Upside van Down diverse evenementen georganiseerd. Ze is daarbij altijd creatief, maar ook praktisch en heeft bewezen veel gevoel voor de doelgroep te hebben. Ze denkt mee, maar luistert ook goed en weet ideeën te vertalen naar de praktijk. We vinden het heel fijn om met haar te werken omdat ze over veel kennis en ervaring beschikt, maar ook de input van ons als opdrachtgever en andere betrokkenen heel serieus neemt. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur en houdt ons bij de les als we soms in ons enthousiasme de doelstelling een beetje uit het oog verliezen. Ze is op die momenten positief kritisch en dat helpt om hoofd- en bijzaken goed te scheiden. Ze is heel planmatig en houdt zowel details als het grote geheel strak in de gaten. Als dingen tegenzitten, denkt ze in oplossingen en daar houden wij bij onze stichting van. Nog fijner is dat ze altijd opgewekt is. Ze weet mensen en leveranciers op een prettige manier voor zich te winnen. Op die manier bereikt ze haar doel zonder veeleisend over te komen. Ze houdt de touwtjes strak in handen, maar kan ook bijsturen als dat nodig blijkt. Ze is flexibel genoeg om plannen aan te passen aan de omstandigheden. Last but not least let ze goed op het budget en gaat daar realistisch mee om. Ze weet dat wij als stichting scherp bewaken dat het geld van onze donateurs en sponsoren op een zinnige manier wordt ingezet en zoekt naar wegen om toch steeds iets verrassends neer te zetten. De samenwerking met Britt voelt oprecht als “samen”werken en smaakt iedere keer naar meer. Ik kan Britt van harte aanbevelen bij iedereen die iemand zoekt om een evenement of contactmomenten met klanten net dat beetje extra kwaliteit en plezier te geven.

  Nuttige Recensie 0

B. Your Event Manager Aanraden

 • Lid sinds april 2018

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard