Prestatiecoaching workshops - Topondernemers beter laten presteren

Amsterdam en Utrecht
€ 1.500,00
Emotiplus
Meer informatie

In een serie van 3 workshops bieden we de inhoud van ons prestatiecoachings-light traject aan voor een groep van 10 mensen. Na drie workshops heeft iedereen een tool die zonder enige hulp na de coaching toegepast kan worden op jouw persoonlijke situatie. 

 

In workshop 1 maken we een emotieprofiel.

In workshop 2 krijg je een visualisatiecursus.

En in workhop 3 maken we een actieplan.

 

Tussen de workshops door is er ruim voldoende tijd om te oefenen met het profiel en de visualisatie-oefeningen zodat deze ruim besproken kunnen worden. Op deze manier heb je na 3 workshops een sterke basis als het gaat om het benutten van jouw potentieel met behulp van je emoties op de momenten dat het er toe doet!

 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (2)

 • Sjoerd Raaymakers
  Sjoerd Raaymakers

  Vincent en ik zitten op dit moment nog in een traject waarbij hij mij helpt om mijn prestatie te verbeteren op het podium. Ik ben artiest en treed op, dus mijn prestatie op het podium is erg belangrijk. De samenwerking met Vincent vind ik erg fijn lopen. Hij weet heel goed wat hij doet en waar hij mee bezig is, weet alles af van zijn technieken en kan altijd alle vragen beantwoorden die ik heb. Hij durft dingen uit te proberen (omdat niet bij iedereen exact dezelfde manieren werken natuurlijk), maar kan ook heel goed omschakelen naar een andere tactiek als hij merkt dat iets bij mij niet past. Hij stelt veel vragen waardoor het traject dat ik met hem doorloop volledig aansluit bij mijn competenties, werkgebied, mogelijkheden, visies en toekomstbeelden. Hij denkt met me mee en is altijd bereikbaar. Ik vind Vincent ook erg betrokken: de momenten dat ik belangrijke optredens heb zet hij in zijn eigen agenda, zodat hij me op die dag zelf de benodigde vragenlijsten kan sturen en beschikbaar is voor vragen die ik op dat moment zou kunnen hebben. Vincent leert je om anders tegen bepaalde prestaties aan te kijken, waardoor het heel gauw voelt alsof je je prestatie zelf meer in de hand hebt (wat natuurlijk ook echt zo is met de vaardigheden die hij je aanleert). Hij richt zich vooral op sportcoaching, maar ook in vakgebieden waarbij je op andere manieren mentaal en fysiek goed moet presteren (public speaking, performing arts) is een traject met Vincent erg nuttig en zou ik het zeker aanraden.

  Nuttige Recensie 0
 • Daniel Wieser
  Daniel Wieser

  Gedurende een periode van een aantal maanden heb ik samengewerkt met Dhr. Siderius. Een van de sterkste punten van Vincent is dat ik bij elke sessie het gevoel kreeg dat ik centraal stond. Het feit dat die anderhalf tot twee uur puur draaiden om Daniel en hoe mijn prestatie verbeterd kon worden. Alle input die ik gaf was persoonlijk en hier werd een duidelijke visuele representatie van gemaakt welke makkelijk te behappen was wanneer mijn verwerkte input retour kwam. Ikzelf ben een erg visueel ingesteld persoon dus dit maakte het allemaal nog net wat makkelijker. Hiernaast merkte ik al na twee sessies een vooruitgang bij mijzelf en kon ik duidelijker identificeren waar mijn persoonlijke knelpunten lagen die mijn prestatie deden stagneren. Na hierna over te hebben gesproken met Vincent hebben we samen naar een passende oplossing gezocht en deze uiteindelijk gevonden waardoor de moeilijkheden aangepakt konden worden en hier kracht uit geput kon worden. Helaas moest ik de samenwerking met Vincent beëindigen wegens persoonlijke omstandigheden maar de oefeningen die ik heb meegekregen en heb geleerd tijdens de sessies zijn mij tot op de dag van vandaag nog zeer kostbaar en probeer ik nog steeds toe te passen op allerlei aspecten in het leven. Een zeer tevreden klant, Daniel Wieser

  Nuttige Recensie 0

Emotiplus Aanraden

 • Lid sinds december 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard