Video - Verrassende Instagram Stories

Utrecht
€ 275,00
Vol Verhalen
Meer informatie

Je potentiële klant wordt bedolven onder een vloedgolf van video's. Hoe val je dan op met jouw boodschap? Je wilt gezien worden, mensen raken en kijkers nieuwsgierig maken. Maar hoe pak je dat aan? Hoe werk je met Instagram stories, en hoe deel je jouw passie? Samen maken we 1 vlotte video vol kleur, beweging of dans en vrolijkheid.

Het verschil met product ‘Gemonteerde video’ is dat ik hier geen gebruik maak van editing om het verhaal te vertellen en in plaats daar van losse shots ga uploaden in je story. Wanneer je op zoek bent naar een simpele story, die je eventueel zelf kunt aanvullen, dan is dit deze story voor jou.

Weet je nog niet welk van de twee producten bij je wensen past? Dan zoeken we dit samen uit bij de eerste bespreking, of neem eerst met me contact op.

1. Briefing. We komen bijeen om de gewenste boodschap te bespreken. Dit koppelen we aan een actie voor de kijker:

 • doe mee met de winactie
 • tag iemand in een post in het overzicht
 • geef feedback op een poll, of
 • ga naar de website.

2. Verhaal vastleggen. Vervolgens leggen we vast welk verhaal we gaan vertellen, welke shots er nodig zijn en wie of wat er te zien zal zijn, en welke attributen we nodig hebben en of er graphic design slides nodig zijn (denk aan tekst, logo's of bewerkte foto's).

3. Storyboarding. Ik stuur een korte shot- en tekst lijst zodat je precies weet hoe de story er uit gaat zien.

4. Filmen. De plannen gaan op slot voor we gaan filmen. Afhankelijk van de benodigde voorbereidingen, spreken we af of dit dezelfde dag of een ander dagdeel gaat plaatsvinden.

5. Eerste versie. Ik stuur de story eerst toe, zoals ik hem online wil zetten. Enige kleine wijzigingen zijn nog mogelijk. Onder kleine wijzigingen vallen wijzigingen in typografie, getypte tekst, lengtes van de shots. Nieuwe te filmen shots vallen hier niet onder.

6. Uploading. De story wordt zonder editing online gezet, oftewel: deze wordt shot voor shot ingeladen en deze worden achter elkaar getoond in de story.

7. Bewaren van de story. Ik help je, indien gewenst, met bewaren van de story zodat je er meer dan 24 uur van kunt profiteren.

De prijs is € 275,-. Maar als we voor het eerst samenwerken, krijg je korting: € 250,-

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (0)

  Dit product is nieuw en heeft nog geen reviews ontvangen.

0 mensen hebben dit product bewaard