Visitekaartjes - Visitekaartjes - Ontwerpen van visitekaartjes

Amsterdam
€ 50,00
Diepcreative
Meer informatie

De input verzamelen

Voordat ik  kan beginnen aan een project moeten eerst alle wensen en input worden verzameld:

 • De wensen van de opdrachtgever: Wat willen ze uitstralen? Welke boodschap willen ze vertellen? Is er al een huisstijl? Wat vinden ze wel/niet mooi?
 • De afbeeldingen: Er zijn voor drukwerk hoge resolutie (300 dpi) afbeeldingen nodig. Het van “internet halen” van foto’s gaat helaas niet op. Naast dat ze een te lage resolutie hebben zitten er ook auteursrechten op. Al vormgever ga je dan op zoek naar een fotograaf of je maak je gebruik van Stock afbeeldingen. Als er bepaald is welke afbeeldingen het beste bij de boodschap passen, kan er een briefing gemaakt worden voor de fotograaf of ga je als vormgever op zoek in verschillende beeldbanken. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden!
 • De teksten: Goed geschreven teksten en vooral niet te lang! Het gebruik van witruimte op de pagina’s komt ten goede aan het helder overbrengen van de boodschap.

Het ontwerpproces

Vervolgens komt het ontwerpproces op gang: Brainstormen, schetsen, inspiratie op doen, het ontwerp uitwerken op de computer, kleuren bepalen, lettertypes uitzoeken en verschillende opties uitproberen en uitwerken. In deze fase moet er ook al worden uitgezocht welke papiersoort en afwerking  er gebruikt gaat worden. Er worden in totaal 3 ontwerpen gemaakt waarbij we een helemaal gaan uitwerken.

Feedback

Nadat de eerste versies bij de opdrachtgever is geweest komen er meestal 1 a 2 correctierondes. De laatste foutjes worden eruit gehaald en de puntjes worden op de i gezet. Het hoort er allemaal bij om samen tot een mooi eindproduct te komen.

Het opleveren van het ontwerp

Het ontwerp is goedgekeurd! Nu kan de vormgever het bestand geschikt gaan maken voor drukwerk. Alle afbeeldingen en kleuren moeten worden omgezet naar CMYK (drukkleuren). Het document nog een maal nalopen en alles op de mm rechtzetten. Vervolgens kan er een certified pdf worden gemaakt die geschikt is voor drukwerk.

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (0)

  Dit product is nieuw en heeft nog geen reviews ontvangen.

Diepcreative Aanraden

 • Lid sinds mei 2018

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard