Content Creation - Trainingsprogramma creatief marketing

Amsterdam
€ 1.499,00
De Upstarter
Meer informatie

Heb jij een product of dienst dat jij de wereld in wil brengen, of wil jij de stem zijn van een merk waarin jij gelooft? Tijdens de Content Creation opleiding upgrade je jouw skills binnen vakgebieden als copywriting, visual design, digital marketing en branding. Je leert hoe je jouw creativiteit kan inzetten om relevante content te creëren voor jouw bedrijf of dat van anderen. In tien trainingsdagen bieden wij je kaders en een focus om je op strategisch, creatief en commercieel gebied te ontwikkelen. Maar voordat jij met je skills aan de slag gaat, staan de eerste twee dagen staan in het teken van jou. Je gaat kijken naar jouw waarde in de markt, en hoe jij jezelf op een onderscheidende manier onder de aandacht kan brengen. Tijdens het programma vragen we je om weerstand te omarmen en te beginnen voordat je denkt dat je er klaar voor bent, want waar een uitdaging ligt is groei mogelijk. 

Het programma start in januari, mei en september van elk jaar. Via de website kan je je email adres achterlaten en vrijblijvend de brochure aanvragen, daarin vind je het antwoord op de meeste van je vragen.

Liefs, De Upstarter

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (2)

 • Naomi Souwen
  Naomi Souwen

  De opleiding Content Creation aan De Upstarter heeft me een enorme boost gegeven. Het enthousiaste team van De Upstarter geeft je een frisse kijk op de wereld van content creatie en digitale marketing. Ik heb gewerkt aan opdrachten voor bestaande opdrachtgevers en kennis opgedaan uit verschillende vakgebieden. Naast een inspirerend lesprogramma ga je aan de slag met creative confidence. Dat vak helpt je met het vinden van een stevige basis en het in kaart brengen van je kwaliteiten. Wat ik fijn vond aan de opleiding is dat de focus ligt op het creëren van een prettige werkomgeving; Door te weten waar je voor staat en waar je goed in bent kun je meer voldoening halen uit je werk. Ik vond veel herkenning in medestudenten en docenten uit het vakgebied (waarvan een groot deel ondernemers). Er was ruimte voor het delen van kennis en het onderzoeken van problemen waar je als starter tegenaan loopt. Ik ben blij met de kennis die ik heb opgedaan en het netwerk van young professionals in de creatieve sector. Door het fijne team, de ongedwongen sfeer en de persoonlijke benadering kan ik de De Upstarter zeer aanbevelen aan andere starters en ondernemers die hun skills willen uitbreiden.

  Nuttige Recensie 0
 • Xiomara Vado Soto
  Xiomara Vado Soto

  Wat ik erg prettig vond aan de Upstarter is de ruimte, flexibiliteit en het vertrouwen dat ik van hen kreeg. Ik startte met de opleiding Content Creation. Halverwege ontdekte ik dat de opleiding Human Centered Design beter bij mij aansloot. De Upstarter gaf mij de mogelijkheid om deze twee trajecten met elkaar te combineren. Een echte win-win situatie. Bij Humand Centered Design heb ik geleerd door middel van design thinking, user research en lean start up weet ik hoe ik op snelle wijze kan werken aan innovatie product en diensten. Content creation heeft mij concrete skills gegeven op een creatieve en strategische campagne op te zetten om het nieuwe product of dienst in de markt te zetten,

  Nuttige Recensie 0
1 persoon heeft dit product bewaard