Trainingsprogramma - Human Centered Design

Amsterdam
€ 1.199,00
De Upstarter
Meer informatie

Je wil een verschil maken, meebouwen aan een betere wereld. Je hebt een visie over hoe het anders kan en neemt mensen hierin mee. Hoe pak je dat wat je op basis van gut-feeling doet stap voor stap aan? Bij de opleiding Human Centered Design leer je in zes trainingsdagen of een idee levensvatbaar is, hoe je een team naar creatieve ideeën coacht en hoe je een ijzersterke innovatie in de markt zet. Je maakt de creatieve professional in jezelf los door helemaal vrij te durven denken. Daarbij hoort vallen en opstaan en telkens opnieuw afstemmen of dit idee in lijn is met dat waar jij of de organisatie voor staat. Dit kan voor een bedrijf waar je werkt, als freelancer, ondernemer of als tussenfase waarin je zoekende bent.

De eerste lesdag stel je voor jezelf een leerdoel vast: Wat wil jij aan het eind van de opleiding bereikt hebben? Welk doel stel jij jezelf: wil je een dienst of product ontwikkelen, je bedrijfsidee uitwerken of je expertise vergroten zodat je aan de slag kunt als creatief projectmanager? In de eerste maand ligt de focus op het jezelf eigen maken van de skill- en mindset van een Human Centered Designer. Je krijgt elke vrijdag les in vakken als Creative Confidence, Ideation, Design Thinking, Experience Design en Lean Startup. De laatste maand ligt de focus op het implementeren van het door jezelf gestelde doel. Je krijgt een mentor sessie en volgt intervisiebijeenkomsten met je klasgenoten om je ‘on track te houden’.

Er zijn geen vereisten waaraan je moet voldoen om aan deze opleiding mee te doen. We plannen wel een telefonische en/of persoonlijke intake met je in.

Als je de opleiding hebt afgerond, ontvang je een certificaat en ben je een gecertificeerd Human Centered Designer door De Upstarter, geaccrediteerd door het CRKBO. Na de opleiding kun je binnen een bedrijf aan de slag als: Innovation Manager, Creatief Project Manager of Chief Customer Happiness of Service. Of als freelancer of ondernemer!

Je hoeft geen examen af te leggen om dit certificaat te behalen, wel moet je op 80% van de praktijkdagen aanwezig zijn geweest, en ten minste 20 uur aan jouw idee thuis hebben gewerkt.

Volg je de opleiding via je werkgever? Dan kost de opleiding €1899,-. Via de website vraag je makkelijk en vrijblijvend de brochure aan!

Liefs, De Upstarter

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (2)

 • Naomi Souwen
  Naomi Souwen

  De opleiding Content Creation aan De Upstarter heeft me een enorme boost gegeven. Het enthousiaste team van De Upstarter geeft je een frisse kijk op de wereld van content creatie en digitale marketing. Ik heb gewerkt aan opdrachten voor bestaande opdrachtgevers en kennis opgedaan uit verschillende vakgebieden. Naast een inspirerend lesprogramma ga je aan de slag met creative confidence. Dat vak helpt je met het vinden van een stevige basis en het in kaart brengen van je kwaliteiten. Wat ik fijn vond aan de opleiding is dat de focus ligt op het creëren van een prettige werkomgeving; Door te weten waar je voor staat en waar je goed in bent kun je meer voldoening halen uit je werk. Ik vond veel herkenning in medestudenten en docenten uit het vakgebied (waarvan een groot deel ondernemers). Er was ruimte voor het delen van kennis en het onderzoeken van problemen waar je als starter tegenaan loopt. Ik ben blij met de kennis die ik heb opgedaan en het netwerk van young professionals in de creatieve sector. Door het fijne team, de ongedwongen sfeer en de persoonlijke benadering kan ik de De Upstarter zeer aanbevelen aan andere starters en ondernemers die hun skills willen uitbreiden.

  Nuttige Recensie 0
 • Xiomara Vado Soto
  Xiomara Vado Soto

  Wat ik erg prettig vond aan de Upstarter is de ruimte, flexibiliteit en het vertrouwen dat ik van hen kreeg. Ik startte met de opleiding Content Creation. Halverwege ontdekte ik dat de opleiding Human Centered Design beter bij mij aansloot. De Upstarter gaf mij de mogelijkheid om deze twee trajecten met elkaar te combineren. Een echte win-win situatie. Bij Humand Centered Design heb ik geleerd door middel van design thinking, user research en lean start up weet ik hoe ik op snelle wijze kan werken aan innovatie product en diensten. Content creation heeft mij concrete skills gegeven op een creatieve en strategische campagne op te zetten om het nieuwe product of dienst in de markt te zetten,

  Nuttige Recensie 0
0 mensen hebben dit product bewaard