Coachingopleiding - Coaching en traineropleiding

Amsterdam
€ 1.399,00
De Upstarter
Meer informatie

Je krijgt er energie van om mensen te helpen het maximale uit zichzelf te halen. Wanneer iemand advies zoekt komt diegene meestal naar jou toe. Je hebt inzicht in mensen en stelt de juiste vragen, maar hoe coachingtechnieken precies werken weet je eigenlijk niet. De coaching opleiding van De Upstarter geeft jou de handvatten om jezelf te specialiseren als coach en je talent op dit gebied te verdiepen.

In een intensieve cursus van vijf maanden krijg je tools en richtlijnen aangereikt om dat wat je op basis van je gevoel doet meer slagkracht te geven. Geen gekunstelde technieken dus, wel krijg je meer inzicht in menselijk gedrag en hoe je iemand nieuw gedrag kan aanleren. Gedrag waardoor iemand groeit als persoon en professional.

Nadat je deze cursus hebt afgerond ben je een gecertificeerd coach. Je kunt verschillende kanten op, denk aan het geven van workshops over het ontdekken van je passie en talent, trainingen of coachingstrajecten over het voorkomen van/het omgaan met een burn-out, loopbaan coaching etc. Gedurende de opleiding zal je ontdekken wat jouw natuurlijke field of expertise is en hoe je jezelf als coach en trainer in de markt kunt zetten.

Voor meer informatie kan je via de website een brochure aanvragen. De eerstvolgende cursus begint op 2 september. Betaalt je werkgever voor de cursus? Dan zijn de kosten €2199,-

Liefs, De Upstarter

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (2)

 • Naomi Souwen
  Naomi Souwen

  De opleiding Content Creation aan De Upstarter heeft me een enorme boost gegeven. Het enthousiaste team van De Upstarter geeft je een frisse kijk op de wereld van content creatie en digitale marketing. Ik heb gewerkt aan opdrachten voor bestaande opdrachtgevers en kennis opgedaan uit verschillende vakgebieden. Naast een inspirerend lesprogramma ga je aan de slag met creative confidence. Dat vak helpt je met het vinden van een stevige basis en het in kaart brengen van je kwaliteiten. Wat ik fijn vond aan de opleiding is dat de focus ligt op het creëren van een prettige werkomgeving; Door te weten waar je voor staat en waar je goed in bent kun je meer voldoening halen uit je werk. Ik vond veel herkenning in medestudenten en docenten uit het vakgebied (waarvan een groot deel ondernemers). Er was ruimte voor het delen van kennis en het onderzoeken van problemen waar je als starter tegenaan loopt. Ik ben blij met de kennis die ik heb opgedaan en het netwerk van young professionals in de creatieve sector. Door het fijne team, de ongedwongen sfeer en de persoonlijke benadering kan ik de De Upstarter zeer aanbevelen aan andere starters en ondernemers die hun skills willen uitbreiden.

  Nuttige Recensie 0
 • Xiomara Vado Soto
  Xiomara Vado Soto

  Wat ik erg prettig vond aan de Upstarter is de ruimte, flexibiliteit en het vertrouwen dat ik van hen kreeg. Ik startte met de opleiding Content Creation. Halverwege ontdekte ik dat de opleiding Human Centered Design beter bij mij aansloot. De Upstarter gaf mij de mogelijkheid om deze twee trajecten met elkaar te combineren. Een echte win-win situatie. Bij Humand Centered Design heb ik geleerd door middel van design thinking, user research en lean start up weet ik hoe ik op snelle wijze kan werken aan innovatie product en diensten. Content creation heeft mij concrete skills gegeven op een creatieve en strategische campagne op te zetten om het nieuwe product of dienst in de markt te zetten,

  Nuttige Recensie 0
0 mensen hebben dit product bewaard