Coachingopleiding - Coaching en traineropleiding

Amsterdam
€ 1.399,00
De Upstarter
Meer informatie

Je krijgt er energie van om mensen te helpen het maximale uit zichzelf te halen. Wanneer iemand advies zoekt komt diegene meestal naar jou toe. Je hebt inzicht in mensen en stelt de juiste vragen, maar hoe coachingtechnieken precies werken weet je eigenlijk niet. De coaching opleiding van De Upstarter geeft jou de handvatten om jezelf te specialiseren als coach en je talent op dit gebied te verdiepen.

In een intensieve cursus van vijf maanden krijg je tools en richtlijnen aangereikt om dat wat je op basis van je gevoel doet meer slagkracht te geven. Geen gekunstelde technieken dus, wel krijg je meer inzicht in menselijk gedrag en hoe je iemand nieuw gedrag kan aanleren. Gedrag waardoor iemand groeit als persoon en professional.

Nadat je deze cursus hebt afgerond ben je een gecertificeerd coach. Je kunt verschillende kanten op, denk aan het geven van workshops over het ontdekken van je passie en talent, trainingen of coachingstrajecten over het voorkomen van/het omgaan met een burn-out, loopbaan coaching etc. Gedurende de opleiding zal je ontdekken wat jouw natuurlijke field of expertise is en hoe je jezelf als coach en trainer in de markt kunt zetten.

Voor meer informatie kan je via de website een brochure aanvragen. De eerstvolgende cursus begint op 2 september. Betaalt je werkgever voor de cursus? Dan zijn de kosten €2199,-

Liefs, De Upstarter

Meer informatie

Kwaliteitchecks

  • Twee tevreden klanten gespoken
  • Werk ziet er goed uit
  • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
  • Face to face ging super
  • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (0)

    Dit product is nieuw en heeft nog geen reviews ontvangen.

0 mensen hebben dit product bewaard