Aangifte Inkomstenbelasting - Fiscale aangiften en advisering

Amsterdam
€ 350,00
Daan Versloot
Meer informatie

Ik verzorg voor jou de aangifte inkomstenbelasting, aangiften omzetbelasting, en kan ook fiscale advisering op veel vlakken aanbieden; bijvoorbeeld bij schenkingen of de koop van een nieuw huis.

Fiscaal wil je graag weten waar je aan toe bent als particulier of als onderneming, hoeveel belasting je (jaarlijks) gaat betalen en dat je aan al je fiscale verplichtingen kunt voldoen. Daarbij de boetes vermijden en als het even kan een fiscale meevaller meepakken.

Je hebt graag iemand aan je zijde die interesse heeft in je onderneming, waar je goed mee kan lachen maar ook de strategie van de onderneming kan bespreken. Ik denk graag met je mee op financieel, fiscaal niveau en allerhande issues die spelen met betrekking tot de onderneming.

Ik bied een dienst aan niet voor een uurtarief maar voor een vaste prijs (spreken wij vooraf af). Op deze manier weet je waar je aan toe bent. Hiernaast kan ik voor aanvullende expertise zorgen als dat gewenst is op het gebied van de loonheffingen, vennootschapsbelasting en ingewikkeldere advisering, omdat ik een samenwerking heb met een ervaren middelgroot belastingkantoor.

Het proces spreken wij af. Ik begin graag met een persoonlijk gesprek bij jou of bij mij, waarin we elkaar leren kennen, wat we doen en welke diensten ik jullie kan aanbieden.

Daarna spreken we af op welke termijn, welke diensten geleverd gaan worden. Een aangifte inkomstenbelasting kan in een aantal weken afgerond worden, en advisering in 1 tot 3 weken afhankelijk van de grootte van het advies. Je wordt tijdens het proces op de hoogte gehouden en goede ideeën die gaandeweg opkomen op financieel/fiscaal vlak of andere zaken worden graag met je gedeeld en besproken.

Ik hoor graag van je !

Met vriendelijke groet,

Daan Versloot

Meer informatie

Kwaliteitchecks

  • Twee tevreden klanten gespoken
  • Werk ziet er goed uit
  • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
  • Face to face ging super
  • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (0)

    Dit product is nieuw en heeft nog geen reviews ontvangen.

Daan Versloot Aanraden

  • Lid sinds juni 2018

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard