Concept Development - Creatieve conceptontwikkeling voor innovatie

Utrecht
€ 150,00
Vivian Meine
Meer informatie

Het bedenken van nieuwe ideeën gebeurt continu. Tijdens het gesprek over het weekend, een praatje bij het koffiezetapparaat, of een relaxte babbel op een vrijdagmiddagborrel. Maar hoe vertaal je deze ideeën naar concrete plannen? En nog belangrijker: hoe voer je ze uit?

Als conceptontwikkelaar help ik je deze stappen te doorlopen. Aan de hand van verschillende methodes gaan we met elkaar in gesprek en denken we na over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Met een creatieve en innoverende blik kijk ik naar het werkveld waarin jij je bevindt, de identiteit van jouw bedrijf en waar jouw ambities liggen.

Na de eerste kennismaking kijken we samen naar de ideeën die nu op tafel liggen. Om het proces op maat te maken, zal te volgende sessie bestaan uit een brainstorm. Binnen een week ontvang je van mij een op maat gemaakt plan om het gekozen idee te concretiseren. Vanaf dit moment zullen we elkaar wekelijks zien om de voortgang te bespreken. In deze weken hebben we online contact en sparren we over de mogelijkheden. Na twee maanden evalueren we het proces en ontvang je van mij een plan met daarin de volgende stappen die je nog kunt ondernemen. 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

  • Twee tevreden klanten gespoken
  • Werk ziet er goed uit
  • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
  • Face to face ging super
  • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (0)

    Dit product is nieuw en heeft nog geen reviews ontvangen.

Vivian Meine Aanraden

  • Lid sinds juni 2018

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard