Gemonteerde video - Instagram Stories met kick

Utrecht
€ 350,00
Vol Verhalen
Meer informatie

Je potentiële klant wordt bedolven onder een vloedgolf van video's. Hoe val je dan op met jouw boodschap? Je wilt gezien worden, mensen raken en kijkers nieuwsgierig maken. Maar hoe pak je dat aan? Hoe werk je met Instagram Stories, en hoe deel je jouw passie? Samen maken we 1 vlotte video vol kleur, beweging of dans en vrolijkheid.

Het verschil met product ‘Video’ is, dat ik hier wél gebruik maak van editing om het verhaal te vertellen. Dit in plaats van het uploaden van losse shots. Wanneer je op zoek bent naar een professionele story met meer opties, dan is dit de optie voor jou.

Weet je nog niet welk van de twee producten bij je wensen past? Dan zoeken we dit samen uit bij de eerste bespreking, of neem eerst met me contact op.

1. Briefing. We komen bijeen om de gewenste boodschap te bespreken. Dit koppelen we aan een actie voor de kijker:

 • doe mee met de winactie

 • tag iemand in een post in het overzicht

 • geef feedback op een poll, of

 • ga naar de website.

2. Verhaal vastleggen. Vervolgens leggen we vast welk verhaal we gaan vertellen, welke shots er nodig zijn en wie of wat er te zien zal zijn, en welke attributen we nodig hebben en of er graphic design slides nodig zijn (denk aan tekst, logo's of bewerkte foto's).

3. Storyboarding. Ik stuur een korte shot- en tekst lijst zodat je precies weet hoe de story er uit gaat zien.

4. Filmen. De plannen gaan op slot voor we gaan filmen. Afhankelijk van de benodigde voorbereidingen, spreken we af of dit dezelfde dag of een ander dagdeel gaat plaatsvinden.

5. Editing. Twee dagdelen gaan naar de editing en de graphic design van de story en klaargemaakt om te delen.

6. Eerste versie. Ik stuur de story eerst toe, zoals ik hem online wil zetten. Enige kleine wijzigingen zijn nog mogelijk. Onder kleine wijzigingen vallen wijzigingen in typografie, getypte tekst, lengtes van de shots. Nieuwe te filmen shots vallen niet onder kleine wijzigingen.

7. Uploading. De story wordt online gezet en eventueel gekoppeld aan een websitelink of een poll.

8. Bewaren van de story. Ik help je, indien gewenst, met bewaren van de story zodat je er meer dan 24 uur van kunt profiteren.

De prijs is € 350,-. Maar als we voor het eerst samenwerken, krijg je korting: € 325,-

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (3)

 • Bas van Kooij
  Bas van Kooij

  Moniek is creatief, enthousiast en weet met soms minimale middelen toch een mooi resultaat te behalen : ) Daarnaast is ze flexibel, inhoudelijk scherp, en een goede sparringpartner op het gebied van content.

  Nuttige Recensie 0
 • Lazlo & Dylan Tonk
  Lazlo & Dylan Tonk

  Moniek is een gedreven filmmaker met frisse ideeën. In de dansfilms die we samen maken ervaren we dat iedere keer opnieuw. Ze heeft oog voor detail, een open blik en een hoofd vol verhalen! - Lazlo en Dylan Tonk, Dyzlo Film

  Nuttige Recensie 0
 • Danielle Schel
  Danielle Schel

  Moniek (Vol Verhalen) heeft met veel aandacht en enthousiasme een videoclip geregisseerd (en geproduceerd) met een geweldig resultaat! Een hele fijne samenwerking waarbij ik dankzij Moniek mijn idee kon vormgeven zoals ik het voor ogen had. Met dank aan De Ondernemersbende voor het koppelen: Een schot in de roos.

  Nuttige Recensie 0
0 mensen hebben dit product bewaard