Unity Development - Games, Augmented Reality

Haarlem
€ 1.600,00
Paratroopers
Meer informatie

Een leuke app om tijd te verdrijven in de wachtkamer van uw bedrijf? Levend stratego middels een app op uw volgende feestweek? Uw regio of stad uitgelicht met een interactieve rondleiding?

Unity
Unity is van origine een framework die het bouwen van games vereenvoudigt en het mogelijk maakt om op alle apparaten speelbaar te zijn. Echter sinds de komst van augmented en virtual reality, en games die voornamelijk bestaan uit knoppen en schermen (vergelijkbaar met een website) zijn de mogelijkheden van Unity zeer uitgebreid.

Hierdoor is het nu eigenlijk de ultime tool als je op zoek bent naar een moderne media rijke applicatie (denk aan videos met interactie, 3d, virtual en augmented reality). En dit alles vanuit één codebase die practisch alle platformen (iOS, android, Windows, Mac, Linux, smart tv's) kan voorzien van de software om jouw media rijke applicatie zo soepel mogelijk te presenteren.

Proces

Afhankelijk van de grote van de game/media applicatie kan het proces enigszinds verschillen maar om een beeld te schetsen:

 • 1 a 2 weken Unity development, denk hierbij aan "virtual tour", "3d product display" 
  Fixed price afspraak, of geregistreerde uren (60,00 ex. btw per uur)
 • 2 a 8 weken Unity development, applicaties met uitgebreide feature sets (bijvoorbeeld: "augmented reality multiplayer game")
  Fixed price per sprint, na elke sprint kan men er voor kiezen om in één week het demo product (van de huidige sprint) tot een live product te laten verwerken, of er kan besloten worden om nog door te gaan met nieuwe features.
  -of-
  Geregistreerde uren (60,00 ex. btw per uur)

 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Mark Duijtshoff
  Mark Duijtshoff

  Het is een fijne gozer om mee te werken. Professioneel, creatief, oplossingsgericht en heeft voor iedere IT-vraag een passend antwoord. Waarbij hij rekening houdt met de lange termijn. Oftewel: beter goed en altijd werkend, dan quick fixes. Hij levert dus kwaliteit.

  Nuttige Recensie 0

Paratroopers Aanraden

 • Lid sinds augustus 2018

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard