Workshop - Jouw dienst als product

Amsterdam
€ 30,00
Ondernemersbende B.V.
Samenwerking starten

Een vaste prijs - fixed price - is fijn. Vooral voor je klanten.

Je levert nu een dienst (of wilt die gaan aanbieden) en je maakt voor elke klant een specifieke prijs op basis van zijn of haar wensen. Maatwerk dus. Wij dagen je uit om je dienst eens goed onder de loep te nemen en deze op productniveau te gaan verkopen. Daarmee bedoelen we vooral om het vanuit de ogen van je klant te bekijken. Om te bedenken hoe jouw klant je dienst het liefst aangeboden krijgt en voor welke prijs. Bedenk maar, klanten vragen niet voor niets vooraf een offerte aan.

Productniveau
Door je dienst op productniveau te verwoorden en er een vaste prijs aan te hangen, neem je een "short cut" in het verkoopproces. Giet jouw dienst in die vorm en verwoord het zó dat je er "een product" van kunt maken. Dit houdt in: specifiek, afgebakend en met een vaste prijs. Lukt je dat niet, misschien zijn het dan twee (of meerdere) producten die je aanbiedt. Je hoeft het niet bij één te houden!  Wij helpen je met de omschrijving van je dienst op productniveau tijdens een van de workshops. 

De data waarop binnenkort de workshops worden gegeven zijn:

 • Donderdag 7 juni 17.00 tot 20.00 @BounceSpace Overtoom 141, Amsterdam 
Prijzen incl. koffie & thee. 
Mocht je geinterreseerd zijn maar niet op deze data kunnen, laat dat even weten. We houden je dan op de hoogte van de workshops in de toekomst. 

Samenwerking starten

Kwaliteitchecks

 • Werk ziet er goed uit
 • Face to face ging super
 • Twee tevreden klanten
 • KvK-uittreksel is gecheckt
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (18)

 • Edwin te Velde
  Edwin te Velde14 mei 2018

  "Omschrijf een dienst als een product" dat is moeilijker dan je denkt. zeker als je zo'n "inhoudskikker" bent als ik. Ik begrijp nu heel goed waarom dit een workshop van een dagdeel waard is. Voor de meeste deelnemers nog te kort! Maar met behulp van de opzet die we gemaakt hebben onder bezielende leiding van Laura (ze dwingt je echt tot de essentie je idee door te denken) zijn we toch nog een heel eind gekomen. Het resultaat staat inmiddels op de site!

  Nuttige Recensie 0
 • annemarie rijkse
  annemarie rijkse10 mei 2018

  Mooie inzichten gehad. Leuk dat bijna allemaal met de kunstkant verbonden waren. Goede begeleiding en support gehad van Laura. Kortom een fijne middag. De moeite waard.

  Nuttige Recensie 0
 • Alyssa Mahler
  Alyssa Mahler09 mei 2018

  Praktische workshop die elke (beginnende) maker in ieder geval gedaan moet hebben.

  Nuttige Recensie 0
 • Janneke Broekkamp
  Janneke Broekkamp20 november 2017

  Een workshop waarbij je als ondernemers op een hele andere manier naar je eigen dienst leert kijken. Goed opgebouwd, duidelijk verhaal en super leerzaam!

  Nuttige Recensie 1
Kwaliteit geverifieerd

Ondernemersbende B.V. Aanraden

Bericht sturen

Bericht Sturen
18 mensen hebben dit product bewaard