Website - Complete wordpress website

Amersfoort
€ 1.000,00
Get Responsive
Meer informatie

Sinds 2012 helpen wij met heel veel plezier startups en scaleups aan een professionele Wordpress website en/of WooCommerce webshop. Wij realiseren websites, die je na oplevering eenvoudig zélf kan aanpassen en uitbreiden. Zonder gedoe.

Zo hebben wij aan de (online) wieg mogen staan van succesvolle bedrijven als Seepje, MUD Jeans en O My Bag.
 

Hoe wij werken

Wij vinden het tof om actief samen met jou te kijken hoe de website zo goed mogelijk bij jouw eisen en wensen kan gaan aansluiten. Wij leggen liever een keer (of vaker) uit hoe je ook dingen zèlf aan je website kunt aanpassen, dan dat je steeds naar ons of iemand anders hiervoor moet. Uiteraard realiseren wij de perfecte eerste versie van je website. Maar je zult er achter komen dat een website meegroeit met je bedrijf. En daar willen we jou de middelen voor geven. We werken grofweg in de volgende 3 stappen:

(1) Samen werken we een concept voor je website uit.

(2) Op basis van jouw wensen creëren we een solide fundament van jouw website en maken we de eerste versie.

(3) We leggen je uit hoe je zelf je website kunt aanpassen. In gezamenlijk overleg werken we iteratief net zo lang aan de website tot je helemaal tevreden bent. Daarna zetten we ‘m live voor je.


Wat leveren wij jou?

Wij houden niet van het inperkingen op basis van aantal pagina's, producten. Alle stappen die nodig zijn om de website ontworpen, gebouwd en live te krijgen verzorgen wij. Naar jouw smaak.

We voorzien de website van de beste plugins rond bewerken, vindbaarheid, snelheid, etc.

En geven je middels Skype of persoonlijke video's desgewenst uitleg en advies rond hosting, SEO, Google Analytics.


Doorlooptijd

We hebben bewust niet 1 of 2 weken doorlooptijd neergezet, maar 30 dagen. Omdat we liever gaan voor website die helemaal aan jouw smaak voldoet. En daar kom je vaak tijdens het bouwen achter.


Tarief

Wij rekenen een vaste prijs van EUR 1.000 voor een website. Als je ook een webshop hebt, dan is het tarief EUR 1.500.

 

One Stop Shop

Naast websites bieden wij ook producten en diensten op het gebied van inzicht en verbeteren van je aantal website bezoekers en conversie. Zie hier al onze producten. Wij werken ook samen met professionele partijen op gebied van SEO/SEA.

We kijken er naar uit jouw verhaal te horen!

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Emily Ledeboer
  Emily Ledeboer

  Jeroen heeft ons heel fijn geholpen met het bouwen van de website. Een goede sparringspartner en veel kennis op het gebied van call to action buttons op de juiste plekken Zelfs op het moment dat wij dachten dat we klaar waren kwam hij nog met een paar gouden tips hoe we zaken beter konden inrichten mbt hosting e.d.

  Nuttige Recensie 0

Get Responsive Aanraden

 • Lid sinds oktober 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
4 mensen hebben dit product bewaard