Identiteit - Van strategie tot huisstijl

Nijkerk
€ 2.300,00
Portée - Grafisch ontwerpbureau met betekenis
Meer informatie

Ben je net voor jezelf begonnen of is jouw bedrijf toe aan vernieuwing?

 

Mijn specialiteit is het ontwerpen van een nieuwe of vernieuwde identiteit. Vanuit een research ga ik op zoek naar een strategie die precies past bij de identiteit van jouw bedrijf. Hierin vind ik het altijd een uitdaging om in te spelen op wat er op dit moment belangrijk is in de maatschappij. De resultaten van het onderzoek en de moodboards presenteer ik aan jou door middel van verschillende stijlmoodboards. Deze moodboards passen allemaal bij jouw identiteit, maar aan jou de keuze waar je de focus op wil leggen! Als je een keuze hebt gemaakt, zal ik nog eventuele aanpassingen doen en vervolgens starten met het huisstijlontwerp in stijl van jouw gekozen moodboard! Dit houdt in dat ik het ontwerp maak van een logo, visitekaartje/flyer én een website. Na jouw goedkeuring kan ik aan de slag gaan met realisatie. Met deze onderdelen kan je jouw nieuwe stijl vast de wereld in brengen!

Het hele bovenstaande proces duurt gemiddeld 3-4 weken. Natuurlijk kan ik dit helemaal doorverwerken in alle vormen en maten grafische uitingen die jij wenst, maar het liefst nog even iets opvallender dan de uitingen van jouw concurrenten. Maar dat is pas een volgende stap. 

 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met mij op, zodat we onder het genot van een bak koffie kunnen kennismaken. We kijken hoe ik je kan helpen met je wensen.

Meer informatie

Kwaliteitchecks

  • Twee tevreden klanten gespoken
  • Werk ziet er goed uit
  • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
  • Face to face ging super
  • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (0)

    Dit product is nieuw en heeft nog geen reviews ontvangen.

Portée - Grafisch ontwerpbureau met betekenis Aanraden

  • Lid sinds oktober 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard