Leuk dat je me hebt gevonden en doorklikt! 

Communicatie. Iedereen doet het. Bewust en onbewust. Verbaal of schriftelijk.
Ik communiceer nu met jou, de lezer.
Het lijkt makkelijk, maar dat is het niet altijd.

Wanneer je communiceert over een lastig onderwerp of je een tekst leest vol moeilijke woorden, dan kan het zo maar zijn dat de boodschap niet over komt zoals bedoeld is. Of, dat de boodschap helemaal niet overkomt.
De ontvanger snapt de tekst, en dus jouw boodschap, niet. Zonde van alle tijd en energie, van beide partijen.

Als tekstschrijver is het de kunst om er voor te zorgen dat de lezer de tekst, en dus de boodschap, begrijpt zoals deze is bedoeld én het niet teveel moeite kost om te begrijpen. 
Dat een stuk tekst, wat voor soort tekst dan ook, daarbij ´lekker´ leest is, in mijn optiek een voorwaarde.

Vind jij het lastig om de juiste toon te vinden? Je boodschap te verwoorden of er voor te zorgen dat je boodschap overkomt zoals je wilt?
Ik zorg er voor dat jouw webteksten, vacatureteksten, redactionele artikelen of de teksten voor flyers/posters overkomen zoals jij dat wilt.
Creativiteit vind ik daarbij heel belangrijk. Zo ook voor social media teksten. Onderscheidend vermogen, door middel van die creativiteit, is online een must to stand out in the crowd.
Heb je niet die creativiteit om je bericht net dat beetje extra te geven? Ik wel! Buiten de gebaande paden denken en doen is hoe ik graag werk.

Daarnaast ben ik gek van taal en is redigeren van teksten bijna een hobby te noemen.

Zoek je iemand die jou kan helpen de boodschap te verwoorden zoals jij dat wilt? Iemand die een creatieve post online tovert of een catchy vacaturetekst maakt? Communikeet regelt het voor je!
We bespreken jouw wensen, telefonisch of face to face, en ik ga voor je aan de slag. Ik stuur je mijn eerste opzet, waarop ik graag feedback van je krijg. Ik neem je feedback mee en pas aan.
Na het afleveren van het eindproduct evalueren we samen.

Spreek of zie ik je snel? Je bereikt me via eva@communikeet.nl of 06-51885881.

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • O.G. van der Werf
  O.G. van der Werf

  Eva heeft passie voor haar werk. Is enthousiast en voor mijn aanvraag had ze verfrissende ideeën. Wat ze voor teksten had aangedragen heb ik ook gebruikt op mijn website. En als persoon ook een heel leuk mens. Kortom: Comunnikeet=Aanrader! Odilia/Huyze de Tulp interieurstyling

  Nuttige Recensie 1
1 persoon heeft dit product bewaard