SharePeople Crowdsurance - met andere Ondernemersbendeleden geregeld

DRIEBERGEN-RIJSENBURG
€ 150,00
SharePeople
Meer informatie

WIJ ZIJN SHAREPEOPLE. 

Een jong, sterk, groeiend netwerk van zelfstandig ondernemers dat elkaar een inkomen garandeert bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Zonder tussenkomst van een verzekeraar. 

WAAROM CROWDSURANCE?

Omdat risico’s delen anders kan. Ook als ondernemer of zzp’er heb je een inkomen nodig bij ziekte. Maar een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is erg duur. Met SharePeople Crowdsurance kan dat een stuk goedkoper. Peer2Peer, dus zonder verzekeraar en eenvoudig direct online te regelen. Anders dan een zzp-broodfonds of lokale schenkkring beperkt Crowdsurance het aantal deelnemers niet tot 50. Zo kunnen we met een groter aantal deelnemers de kosten gelijkmatiger verdelen en een onafhankelijke professionele partij inschakelen voor de beoordeling en afhandeling van de ziekmeldingen. Dat geeft minder gedoe en zo blijft de privacy van de zieke gewaarborgd.

HOE WERKT HET?

Dit zijn de afspraken die we hebben gemaakt:

 • Maandelijks betaal je tussen de € 0 en € 75 (SharePeople BASIS) of € 0 tot € 125 (bij SharePeople EXTRA). 
 • Wordt er een deelnemer ziek , dan krijg je een betaalverzoek via de bunq-app en doneer je rechtstreeks aan de zieke deelnemer. Niemand ziek? Dan betaal je ook niets.
 • Per maand doneer je nooit meer dan € 75 (BASIS) of € 125 (EXTRA). Maar gemiddeld betaal je op dit moment minder dan € 5 per maand. 
 • De vergoeding bij ziekte is € 1400 (BASIS) of € 2000 (EXTRA) netto per maand* met een wachttijd van 2 maanden en een maximumtermijn van 2 jaar.

* Kies voor SharePeople BASIS als je nu minder verdient dan € 2000 netto in de maand.

Speciaal aanbod Ondernemersbende

Ondernemersbendeleden krijgen € 30 koritng op het inschrijfgeld. Bovendien, als we met meer dan 20 Ondernemersbendeleden meedoen, krijgen we ALLEMAAL 6 maanden lang gratis deelname (€ 60 extra voordeel ). En voor iedere nieuwe deelnemers die je vervolgens zelf aanbrengt krijg je nog eens 3 maanden gratis deelname. Iedere keer weer. Zo worden we als netwerk steeds sterker!

 

 

 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Lucas Stassen
  Lucas Stassen

  De samenwerking met SharePeople is prettig en inspirerend. Oprichter Cosmas Blaauw is een kritisch persoon, maar ook constructief meedenkend en voorstander van co-creatie. Toen Cosmas mij begin 2017 benaderde als potentiële deelnemer, deed hij dat met veel overtuigingskracht en tegelijkertijd heel respectvol. Cosmas typeer ik als een gepassioneerde ondernemer met oog voor de menselijke kant van zakendoen. Hij is open en integer en vertelt altijd het hele verhaal. Niet onbelangrijk tenslotte is dat je ook goed een biertje met hem kunt drinken !

  Nuttige Recensie 0

SharePeople Aanraden

 • Lid sinds november 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
3 mensen hebben dit product bewaard