Burnout coaching - Begeleiding bij (dreigende) burnout

Waalwijk
€ 800,00
LaRijn Coaching & Advies
Meer informatie

Burnout begeleiding

Ben je vastgelopen of zit je er tegenaan? Ben je moe, emotioneel en krijg je de zaken niet goed meer voor elkaar? Soms wordt het leven even teveel. Te hoge werkdruk, of een moeilijke situatie thuis. Wellicht zelfs allebei.

Dan is het belangrijk om hulp te zoeken. Coaching kan dan heel goed werken. Ik help je om je leven weer op de rit te krijgen. Eerst kijken we naar wat er speelt. Waar komen de klachten vandaan: Vanuit je werk of privéleven? Is er misschien iets uit je verleden? Vervolgens kijken we naar wat je nodig hebt: Waar word je gelukkig van? Wat heb je nodig om daar te komen?

Jij hebt de kracht in je en samen bouwen we daarop verder. Je vind in mij een betrokken, diepgaande, confronterende, verrassende en doelgerichte coach.

Op jonge leeftijd voelde ik al de noodzaak om bewust met mijn ontwikkeling bezig te zijn, zodat ik de goede keuzes voor mezelf kon maken. Elke dag ervaar ik nog hoe het mij versterkt en gelukkiger maakt. En daarmee ook mijn omgeving. Dat wil ik delen! Het geeft me dan ook veel voldoening om mensen te helpen inzichten te verkrijgen in hun eigen mogelijkheden.

Je krijgt altijd een gratis en geheel vrijblijvende proefsessie. Hierin kun je ervaren wat mijn manier van coachen is. Als dit je aanspreekt volgt een traject van 8 sessies (tweewekelijks een uur). De coaching kan persoonlijk of online.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan even contact met me op!

Om nieuwe dingen in je leven toe te laten, zul je soms eerst oude dingen los moeten laten.

 

Wie een muur afbreekt, bouwt nieuwe inzichten op!

 

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (2)

 • Sanne van Schooneveld
  Sanne van Schooneveld

  Na een zenuwachtige start, begon ik iedere sessie steeds leuker te vinden. Ik vond het best spannend om een duik in 'mijn diepe' te nemen. Maar ik was het ook zat om iedere keer tegen diezelfde 'steen' te lopen. "Wat wil je bereiken? En wat verwacht je van mij?" vroeg Wendy mij. Ik vroeg Wendy of ze me niet alleen maar de juiste vragen wilde stellen, maar ook advies wilde geven op basis van wat zij allemaal al had geleerd en ervaren. Ik had vooral behoefte aan dat stukje ondersteuning! En inderdaad... als geen ander wist Wendy mij, soms zacht en soms streng, maar in ieder geval steeds de juiste vragen te stellen en de goede richting op te duwen. Ik vind het onvoorstelbaar, waar je eigenlijk onbewust en onuitgesproken mee kunt vastzitten. Én waar je dan binnen een uur weer de juiste handvatten voor hebt om het op te lossen. Ik voel me nu écht zoveel sterker. Dankjewel Wendy!

  Nuttige Recensie 0
 • Barend Noordam
  Barend Noordam

  Wendy hielp mij met het (her)ontdekken van mijn diepere motivaties en levensdoelen, waar ik in de loop van de jaren het zicht eigenlijk op was kwijtgeraakt. Daarnaast waren de sessies heel behulpzaam, omdat ze mijn innerlijke sabotage neigingen blootlegden, alsmede de negatieve gedachtenkronkels die eraan ten grondslag liggen. Kortom: ik weet nu weer wat mijn doelen zijn, en daardoor kan ik nu dus ook helder inzien wat de beste route is om deze te bereiken. Ik kan een coaching traject bij Wendy van harte aanbevelen!

  Nuttige Recensie 0

LaRijn Coaching & Advies Aanraden

 • Lid sinds november 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard