Dashboard - Inzicht in Verbeterpotentieel Webshop

Amersfoort
€ 299,00
Get Responsive
Meer informatie

Je hebt een webshop, het loopt goed, maar je wilt eigenlijk veel meer omzet? Hoe kom je erachter wat je volgende stap wordt?

Wat je eerst nodig hebt is inzicht. Inzicht in waar je verbeterpotentieel ligt. 

Ons dashboard biedt je dit inzicht. Wij bieden je één dashboard, waarop je heel eenvoudig ziet waar jouw verbeterpotentieel ligt.

Dit inzicht geeft je de focus in het nemen van de juiste acties om via marketing en sales de resultaten van je webshop/website te verbeteren.

Ons dashboard stelt je in staat om je klanten effectief te benaderen. En om meer “in control” te zijn van je marketing en sales activiteiten.

 

Bespaar tijd en geld

Je hoeft geen tijd meer te verspillen aan het verzamelen en interpreteren van je data. Wij hebben alles wat je nodig hebt al klaargezet in één hapklaar dashboard.

 

Overal actueel inzicht

Je dashboard is overal beschikbaar en via een gratis app ook op je mobiele telefoon. En de informatie is altijd up to date.

 

Wat leveren wij jou?

Wij maken voor jou een persoonlijk online dashboard waarop je kunt zien hoe het gaat met je omzet en de drivers hiervan: aantal bezoekers, conversie en besteding per klant. Ook kun je precies de effectiviteit van je marketing campagnes zien, bijvoorbeeld via AdWords.

Wij verzamelen en integreren alle data en geven je via het dashboard dit eenvoudig inzichtelijk, zodat je de juiste verbeteracties kan inzetten.

Na die acties zie je via het dashboard gelijk het effect van die acties.

 

Doorlooptijd

Als we de juiste toegang hebben dan leveren we je binnen 1 dag het dashboard op.


Tarief

Wij rekenen eenmalig een bedrag van € 299 voor jouw dashboard. Daarna EUR 50 per maand. Daarnaast kunnen we je op aanvraag ondersteunen bij het analyseren van de cijfers en je helpen met verbeteracties om je resultaten te verbeteren. Dit laatste zit niet in het tarief.

 

One Stop Shop

Naast dashboards maken wij ook websites en webshops voor onze klanten. Zie hier al onze producten. Wij werken ook samen met professionele partijen op gebied van SEO/SEA.

We kijken er naar uit jouw verhaal te horen!

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Emily Ledeboer
  Emily Ledeboer

  Jeroen heeft ons heel fijn geholpen met het bouwen van de website. Een goede sparringspartner en veel kennis op het gebied van call to action buttons op de juiste plekken Zelfs op het moment dat wij dachten dat we klaar waren kwam hij nog met een paar gouden tips hoe we zaken beter konden inrichten mbt hosting e.d.

  Nuttige Recensie 0

Get Responsive Aanraden

 • Lid sinds oktober 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard