Hoe werkt het

Zoeken

Kennismaken

Samenwerken

Doe waar je goed in bent en besteed uit wat een ander beter kan! Op het platform bieden kleine ondernemingen ​hun ​diensten aan op productniveau. Dus ​je vindt er ​geen designer per uur, maar een logo. En geen jurist​,​ maar een aandeelhoudersovereenkomst. ​Kortom, ​ondernemingen die voor elkaar van betekenis kunnen zijn.​ ​De​ ​ondernemersbende checkt als vanzelfsprekend elke aanbieder op het platform, zodat je zeker weet dat je een betrouwbare samenwerkingspartner te pakken hebt. Ook worden de ZZP’ers beoordeeld door eerdere opdrachtgevers. Zo weet je precies wat anderen van de kwaliteit, snelheid en communicatie van een afgeronde klus vonden.

Zo doe je dat

Geef op de homepage aan waar jij met jouw onderneming naar op zoek bent en de mogelijkheden verschijnen in beeld. Zoek hierbij op filters die voor jou belangrijk zijn. Zo vind je gemakkelijk en snel iemand uit jouw buurt, branche of ​binnen een bepaald budget​.

En dan?

Dan ga je de samenwerking aan! Omdat alle diensten op productniveau staan omschreven, bespaart het jou veel tijd in het offerteproces. De prijzen zijn namelijk al vooraf bekend. Ook goed om te weten: er zijn geen verrassingen wat betreft prijzen want je betaalt vooraf. De ondernemersbende beheert dit bedrag tijdelijk en zodra de klus naar jouw tevredenheid is afgerond wordt het overgemaakt naar de ZZP'er.

Lees ook alles over ruilen ruilen en jouw persoonlijke Weet-Wat-Je-Vergeet-lijst.

​Jij​ kan jouw diensten via het platform van de Ondernemersbende verkopen. Je​ ​beschrijft hierbij je dienst op productniveau. Daarmee bedoelen we het omschrijven van de waarde die je voor een ander toevoegt. Kortom, ​als een product. Hiermee zal je potentiële klant je dienst beter begrijpen en hem eerder afnemen omdat hij het nut en toegevoegde waarde ervan inziet.

​Wat kost het?​

Je begint pas te betalen vanaf je eerste betalende klant. Aanmelden is dus gratis en je loopt geen risico op het maken van kosten als je nog geen omzet via het platform ​krijgt. Bij de eerste opdracht die via het platform loopt, gaat 8 procent van de omzet naar de Ondernemersbende. Daarna gaat dat percentage omlaag naar 6 procent
Zodra de klus naar ieders tevredenheid is afgerond, krijg je binnen drie dagen je geld. Je hoeft dus niet meer de gebruikelijke maand(en) te wachten op de betaling van je factuur.​ ​Je kan maandelijks opzeggen indien je niet meer gebruik wilt maken van het platform.

​​Zo doe je dat

Maak een profiel aan en voeg je bedrijf toe. Daarna doorloop je de stappen om je dienst(en) op productniv​eau te omschrijven. Daarna ben je zichtbaar voor alle potentiële klanten. Hoe meer kwaliteitschecks je hebt doorlopen, hoe betrouwbaarder je wordt bestempeld. Geef daar dus ook aandacht aan. Succes!